ADVOKATICA NUDI SKORO 5.000 EVRA SVAKOM KO JOJ NAĐE MUŽA! Može i veza na daljinu i nebitna je vera – ovo su SVI USLOVI

By admin aug29,2023
Podelite s Prijateljima

Advokatici po imenu Iv Tilej Kulson (35) ne manjka samopouzdanja, para, ali ni mašte. Jednom prilikom ona se obratila prijateljima i kroz šalu im rekla da će platiti 5.000 dolara (oko 4.500 evra) ako je upoznaju sa budućim mužem.

I tako se šala pretvorila u realizaciju. Avokatica Iv je odlučila da na Internetu objavi ogals sa istim zahtevima. Na snimku je prikupila nešto više od pola miliona pregleda, ali i 20-ak ponuda za potencijalnog budućeg muža.

“Još nisam otišla na dejt. Većina ‘pomagača’ zasad su žene koje su videle objavu na društvenim mrežama. Ali ljudi su motivsanii da mi pomognu”, kaže ova advokatica koja smatra da je dobro napravila kad je ponudila 5.000 dolara za ovu ‘uslugu’.

“Sama sam oko pet godina, upoznavala sam ljude preko aplikacija i uživo. Ali otkad se pojavila i završila pandemija, nešto se čudno dogodilo u ‘kulturi-spojeva’. Muškarci više ne prilaze, a većina njih na aplikacijama ne traži ozbiljnu vezu.. Zato mislim da se ovih 5.000 dolara isplati za čoveka s kojim bih bila u pravoj vezi”, priča kroz smeh avokatica iz Los Anđelesa za “NY Post.”

Ali to nije sve! Usledio je i drugi video u kojem je objavila uslove za svog budućeg supruga. Naravno, za početak, ne sm da bude oženjen. Mora da ima između 27 i 40 godina, da bude viši od 180 cm, poželjan je ‘britanski’ smisao za humor, mora da voli sport, životinje, decu…

Neki su joj zamerili što je postavila “visinsko ograničenje”, ali ona kaže da od svojih uslova ne odustaje.

“To je jedini fizički atribut kojeg sam naglasila. Ja sam visoka 175 cm i hodala sam s tipovima koji su mi tražili da ne nosim štikle. To mi se nije svidelo”, dodaje ona. Takođe, nije joj bitna diploma, političko opredeljenje, religija, a otvorena je i za vezu na daljinu.

“Pet hiljada dolara je vaših ako mi pomognete da nađem muža”, kaže ova advokatica koja će novac uplatiti čim dođe do službenog braka..

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “ADVOKATICA NUDI SKORO 5.000 EVRA SVAKOM KO JOJ NAĐE MUŽA! Može i veza na daljinu i nebitna je vera – ovo su SVI USLOVI”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page