Advokatici po imenu Iv Tilej Kulson (35) ne manjka samopouzdanja, para, ali ni mašte. Jednom prilikom ona se obratila prijateljima i kroz šalu im rekla da će platiti 5.000 dolara (oko 4.500 evra) ako je upoznaju sa budućim mužem.

I tako se šala pretvorila u realizaciju. Avokatica Iv je odlučila da na Internetu objavi ogals sa istim zahtevima. Na snimku je prikupila nešto više od pola miliona pregleda, ali i 20-ak ponuda za potencijalnog budućeg muža.

“Još nisam otišla na dejt. Većina ‘pomagača’ zasad su žene koje su videle objavu na društvenim mrežama. Ali ljudi su motivsanii da mi pomognu”, kaže ova advokatica koja smatra da je dobro napravila kad je ponudila 5.000 dolara za ovu ‘uslugu’.

“Sama sam oko pet godina, upoznavala sam ljude preko aplikacija i uživo. Ali otkad se pojavila i završila pandemija, nešto se čudno dogodilo u ‘kulturi-spojeva’. Muškarci više ne prilaze, a većina njih na aplikacijama ne traži ozbiljnu vezu.. Zato mislim da se ovih 5.000 dolara isplati za čoveka s kojim bih bila u pravoj vezi”, priča kroz smeh avokatica iz Los Anđelesa za “NY Post.”

Ali to nije sve! Usledio je i drugi video u kojem je objavila uslove za svog budućeg supruga. Naravno, za početak, ne sm da bude oženjen. Mora da ima između 27 i 40 godina, da bude viši od 180 cm, poželjan je ‘britanski’ smisao za humor, mora da voli sport, životinje, decu…

Neki su joj zamerili što je postavila “visinsko ograničenje”, ali ona kaže da od svojih uslova ne odustaje.

“To je jedini fizički atribut kojeg sam naglasila. Ja sam visoka 175 cm i hodala sam s tipovima koji su mi tražili da ne nosim štikle. To mi se nije svidelo”, dodaje ona. Takođe, nije joj bitna diploma, političko opredeljenje, religija, a otvorena je i za vezu na daljinu.

“Pet hiljada dolara je vaših ako mi pomognete da nađem muža”, kaže ova advokatica koja će novac uplatiti čim dođe do službenog braka..

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments


2 comments:

 1. Dragan

  September 11, 2023 at 2:18 am

  Zdravo, ja sam Dragan
  Nadam se da ćemo nastaviti sa 3
  Moj broj fona
  0629371975
  Moj Viber i Whatsapp
  +436677737529

  Reply
 2. Tigoo

  September 11, 2023 at 7:46 am

  Javi se whats app +218916310063

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa