ANA-MARIJA”IMAM 27 GODINA IZ BANJA LUKE SAM I ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU

Podelite s Prijateljima

Interesi
Obožavam dvoranski ples, jer mi omogućuje da svakim korakom pokažem svoju strast i gracioznost. Dosljedno vježbanje u teretani održava me u formi i punom vitalnosti. Putovanje i kuhanje moje su istinske ljubavi. Uživam istraživati ​​nove kulture i isprobavati njihove recepte u svojoj kuhinji.Smisao života za mene je živjeti svaki dan kako bih ustrajno i bez prepreka dopirao do svega novog i zanimljivog. A voljeti život mnogo je lakše kada putujete. Nisam bio svugdje, ali planovi su mi posjetiti što više drugih zemalja i gradova. Putovanja su za mene dašak svježine i inspiracija za nove početke. I također, volim uzgajati cvijeće. U slobodno vrijeme volim šetati parkom ili večernjim gradom, te posjećivati ​​kazališta i izložbe.

Licni Opis
Ja sam netko velikog srca i iskrenih namjera, uvijek spreman pomoći i podržati svog partnera u teškim vremenima. Moja želja za životom i avanturistički duh čine svaki dan uzbudljivim i punim boja, i jedva čekam upoznati nekoga tko odgovara mom entuzijazmu i nagonu. Visoko cijenim međusobno poštovanje i razumijevanje u odnosima i nastojim njegovati skladno i radosno okruženje u svim interakcijama.Volim život, trudim se cijeniti svaki njegov trenutak i vjerujem da me sve najbolje čeka! Ja sam vesela, ljubazna, simpatična, privržena, nježna, strastvena, romantična i pomalo divlja dama. Također, ja sam slatka i ljuta… Dama koja želi provaliti u vaše sjećanje i ostati tamo zauvijek.

Tražim
Tražim partnera za dijeljenje životnih radosti i pružanje međusobne podrške i razumijevanja. Moj idealan par je vjeran suputnik s kojim mogu putovati svijetom i stvarati našu jedinstvenu ljubavnu priču. Želim nekoga tko cijeni iskrene emocije i predan je izgradnji trajnog odnosa utemeljenog na uzajamnom poštovanju i povjerenju.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page