ĐOKOVIĆ PREKRŠIO PRAVILO VIMBLDONA! Progovorio o grešci: Probali smo sve, pričao sam sa organizatorima

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković otkrio je da je razgovarao sa čelnicima Vimbldona povodom steznika na kolenu.

Novak Đoković priznao je da ne bi bio na terenu da nije u pitanju Vimbldon. Ne bi rizikovao svoju karijeru i dovodio telo u dodatne probleme posle operacije meniskusa koju je imao 5. juna. Od kad je krenuo da se bavi tenisom maštao je da osvoji ovaj turnir, uspeo je u tome sedam puta i želi to da učini i osmi put. Hoće li u tome uspeti? Ostaje da se vidi.

Pored svih stvari koje Vimbldon čine posebnim tu je i tradicija, poznato je dobro da je jedan od uslova za tenisere to da moraju da se takmiče u belom i da je to boja koja je bitna za organizatore turnira. Novak je prekršio to pravilo i steznik na desnom kolenu bio mu je sive boje.

Proverio sam sve dozvole, dali su mi odobrenje i dobio sam zeleno svetlo. Verujte da smo pokušali sve da pronađemo beli steznik, nismo uspeli. Video sam da je Tijafo imao crni, tako da je sivo bar malo bliže beloj, iako znam da to nije idealno. Volim da poštujem pravila, ali su mi dali dozvolu. Rekao sam da ćemo se potruditi da pronađemo belu boju za sledeći meč“, rekao je Novak na konferenciji.

Prokomentarisao je i sam meč. “Lep je osećaj kada se pobedi. Na treninzima je bilo dobro, meč je ipak nešto drugačije. Nisam znao kako će to da izgleda, ali sam zadovoljan. Ne mogu da poredim ovo sa Rolan Garosom. Tamo je meč sa Serundolom bio nešto drugo, jer je on težak rival na šljaci. Dobro je da ovde nisam osećao bol. U prvom setu sam bio pažljiviji, nisam išao baš na svaku lopticu, mada je sve bilo bolje kako je meč odmicao. Imao sam i jedno proklizavanje, tako da je i taj test prošao. Hrabri me što mogu da uradim neke ekstremne poteze“, zaključio je Đoković.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page