Đoković zaplakao kada je vidio osmjeh sina poslije poraza u finalu

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković nije uspio osvojiti osmi Wimbledon, te 24 grand slam u karijeri.

Nakon što je dobio riječ da se obrati publiki u Londonu na Centralnom terenu, te kada je vidio sina Stefana da se smije, Novaka su savladale emocije, pa je nakratko i zaplakao. Video pogledajte OV

DJE.

„Nije bilo baš dobro za mene, ali jeste za Karlosa. Moram da počnem sa čestitkama Alkarazu, kad je trebalo da odservira za pobedu odigrao je neverovatne udarce, to je bilo sjajno, svaka čast. Mislio sam da ću imati probleme sa tobom na šljaci i betonu, ne na travi, ali se ove godine i to promenilo. Neverovatan je način na koji si se prirperio za tu podlogu. Čestitke tebi i tvom timu“, kazao je Đoković, koji je potom dodao:

REUTERS/Toby Melville

„Ne volim da izgubim meč na ovakvom nivou, ali moram da bude veoma zahvalan jer sam mnogo titula i teških mečeva dobijao, na primer protiv Federera u finalu 2019. godine, kad sam spasao dve meč lopte. Možda je trebalo neke druge mečeve da izgubim, evo sad se to okrenulo“.

Bio je Đoković sportski nastrojen, uz poruku da je izgubio od boljeg igrača.

„Teško je posle ovakvog poraza, kad sam bio ovako blizu. Ali, ovo su momenti za koje radimo, da igramo na velikoj sceni. Ovo je samo još jedan veliki meč u istorijskim knjigama. Izgubio sam od boljeg igrača, čestitam mu, idemo dalje, još jače“.

REUTERS/Dylan Martinez

Imao je Novak i poruku za sina Stefana.

„Drago mi je da je moj sin i dalje tu, da se i dalje smeje. Volim te, hvala što me podržavaš, zagrliću te i možemo da se volimo i dalje“, kazao je Đoković uz suze.

IZVOR:N1INFO.BA

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page