ĐOKOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU “ORLOVIMA”: Novak POTKAČIO i Brazil!

Srpski teniser Novak Đoković oglasio se pred početak Srbije na Svetskom prvenstvu. Od 20 časova Srbija je izašla na stadion “Lusail” u Dohi kako bi odmerila snage sa Brazilom.

Tim povodom ponovo se oglasio najbolji teniser svih vremena, koji je još jedanput pružio podršku Piksijevim “orlovima”.- Idemoooo Orlovi – napisao je Đoković i zatim poželeo sreću Brazilu, te dodao “ali ne danas”.

aga, okončana Novakovom deportacijom, izazvala je različite stavove u javnosti, koja će, nada se Tajli, lepo dočekati srpskog asa, kao i sve ostale učesnike.

– Mislim da će Australijanci uživati na turniru i dočekati sve igrače na pošten način – rekao je Tajli za “Age” i dodao:

– Prva stvar, fokusirani smo na sutra, da organizujemo veliki događaj. To je najveći sportski događaj na južnoj hemisferi i najveći događaj u Australiji. U to doba najveći događaj na svetu, tako da smo ponosni na tu činjenicu. Ne samo zbog ljudi koji dolaze, već sve koji gledaju.

Australijan open bio je organizovan tokom pandemije.

– Svi su prošli kroz težak period tokom korone. Uspeli smo da ga održimo oba puta (2021. i 2022), podrška vlade Viktorije je bila veličanstvena, a mi smo sport predstavili svetu.

srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *