ĐOKOVIĆ ZA BEKERA I DALJE NIJE NAJBOLJI! Potpuno bespotreban komentar bivšeg Novakovog trenera

ĐOKOVIĆ ZA BEKERA I DALJE NIJE NAJBOLJI! Potpuno bespotreban komentar bivšeg Novakovog trenera

Legendarni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker se oglasio posle neverovatnog uspeha nekadašnjeg učenika.

Međutim, njegove reči se nimalo neće svideti navijačima najboljeg tenisera sveta.Nemac nema dilemu da će Đoković vrlo brzo osvojiti i 23. Grend slem titulu, ali je spomenuo veliki doprinos Rodžera Federera u “belom sportu” i tako donekle umanjo Novakovo dostignuće.

– Đoković ima 35 godina i njegov san je da postane najbolji teniser svih vremena. I kao dete je to pričao. Ali svet nije video nikoga kao što je Federer. Rodžer je igrao toliko savršeno da ne verujete da je to moguće. Zbog njega je tenis globalni sport- rekao je Beker u razgovoru za Eurosport i nastavio:- Svedočimo smeni generacija. Federer je otišao, Nadal je na korak da se penzioniše. Igraće u Parizu, a posle toga je upitno. Samo je pitanje sad kad će Novak da osvoji 23. Gren slem trofej.

Đoković je se u Melburnu izjednačio sa Nadalom na vrhu večne liste sa 22 titule sa najprestižnijih turnira, a pobedom protiv Stefanosa Cicipasa vratio se i na prvo mesto svetske rang liste.

espresso.co.rs

One thought on “ĐOKOVIĆ ZA BEKERA I DALJE NIJE NAJBOLJI! Potpuno bespotreban komentar bivšeg Novakovog trenera

  1. Bekerov komentar ne umanjuje Noletove rezultate. Treba se setiti Rodzerove vladavine, jos u vreme kad su Nole I Rafa bili u “pelenama”. Sva trojica su velikani, koji su, svaki na svoj nacin, svaki svojom vestinom I trudom, udahnuli tenisu kvalitet I buducnost. Presudno! Pa, ne treba ni Bekera zaboraviti: I on je, svojevremeno, bio – car. I on je, I Rodzeru I Rafi I noletu bio putokaz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *