EKSKLUZIVNO Đoković kupio dupleks u Portonovom! Ovako izgleda raj u kojem uživa najbolji teniser svih vremena

Da je Novak pazario nekretninu u Crnoj Gori mesecima se držalo u strogoj tajnosti, a zaposlenima u poznatom kompleksu je zabranjeno da o tome govore

Novak Đoković kupio je luksuzni dupleks u Portonovom, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs!

Reč je o kompleksu izgrađenom u opštini Herceg Novi, koji je privukao velika svetska imena, među kojima je i najbolji teniser svih vremena. Kako saznajemo, pre oko šest meseci se prvi put čula informacija da je Nole pazario ovu nekretninu, ali potvrde nije bilo. Međutim, ekipi Telegrafa ova informacija sada je potvrđena od nekoliko izvora koji su upućeni u kupovinu dupleksa.

– Istina je da je Novak kupio ovaj dupleks, ali to se zaista držalo u strogoj tajnosti. I dalje je tako. Zaposleni u ovom kompleksu takve informacije ne smeju da otkrivaju, zato se to i nije pročulo. Oni su uslovljeni ozbiljnim ugovorima – priča na očetku razgovora izvor za Telegraf.

– Novak je oduševljen ovim mestom, ima svoj mir, a i cela porodica je bila saglasna sa tim da je ovaj dupleks pravi izbor. Novak ovde ima sve što mu je potrebno, u blizini su i tereni na kojima redovno trenira, čak i dva puta dnevno. Jedino je iznenađujuće bilo što nije kupio neku od kućica bliže moru, već se odlučio baš za dupleks – objasnio je naš sagovornik.

Kako kaže, preciznu cenu po kojoj je Nole pazario dupleks zna samo on i ljudi koji su posao obavili.

 Tačnu cifru vam niko neće reći, ne zvanično. Mi znamo da se priča o iznosu od 3 miliona evra, ali to vam niko neće potvrditi – rekao nam je izvor sa kojim smo razgovarali.

Inače, kako smo saznali, Novak se uvek normalno i pristojno ponaša kada boravi u Portonovom. Ljubazan je prema svima koje sretne, a neke ljude koji su tu zaposleni je već i dobro upoznao.

Ide u teretanu, na plažu, sedi u jednom lokalu, ide da trenira… Često prvo ide na trčanje, pa onda na terene. Nekad i dva puta dnevno. Ode najnormalnije, peške. Jedino kada ima neku veću opremu, onda ga odveze neko od zaposlenih sa onim kolima za golf. Ma, čovek je na mestu i maksimalno na zemlji – ističe sagovornik Telegrafa.

Na kraju, kazao je da je ovo jedina nekretnina koju Novak poseduje u Crnoj GorI

– Ovaj dupleks je jedino što je ovde kupio. Pojavila se priča da je kupio neku kuću u blizini Kotora, ali to nije istina. Ima samo ovaj dupleks ovde, za sada – istakao je naš izvor.

Podsetimo, ekipa Telegrafa juče je, 1. avgusta, zabeležila ekskluzivne snimke Novaka Đokovića upravo u Portonovom, kada se po povratku sa Žabljaka našao sa majkom Dijanom, bratom Markom i njegovom devojkom.

IZVOR:(Telegraf.rs)

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page