GORŠTAK OBRAD IZ BIJELOG POLJA SAMOVAO A ONDA U EMISIJI VIDEO VERICU IZ SRBIJE: To je žena mog života! Ovako ju je osvojio

Podelite s Prijateljima

Svekrva Nada prezadovoljna snajkom iz Srbije: Fino mi se slažu, fino se vole

KORITA – Vojvođanka Verica i Obrad Lazović su mladi bračni par koji živi u crnogorskom selu Korita, u zaseoku Lazovići poput njihovog prezimena, u okolini Bijelog Polja.

Danas, kada pogledaju unazad, kažu da je sudbina umešala prste u njihove živote. Verica je živela, kako sama kaže, kao sluga i sirota. Možda bi tako i ostalo da je u svojoj emisiji “Sasvim prirodno” na javnom servisu nije snimio voditelj Jovan Memedović.

Obrad Lazović, Verica Lazović, goštak, Bijelo Polje
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

Odmah potom našla je svoju devojačku sreću u gorštaku Obradu iz Korita koji redovno gleda tu emisiju i koji ju je tada video na ekranu. Odmah je shvatio da je ona žena njegovog života a danas kaže da ju se sam Bog poslao.

Verica je čuvala čak 270 seoskih krava i živela teškim životom. Obrad je bezuspešno pokušavao da sebi nađe srodnu dušu dok je radio i na Primorju i u Podgorici, ali jednostavno nije išlo a onda je video Vericu. Iako ima meštana koji se žene i Albankama, Obrad kaže da je ovako ispalo mnogo bolje.

U kontakt su stupili preko Fejsbuka, prvo s ponekom običnom porukom, pa su počeli da se dopisuju sve više i više. Verica je prvo živela i radila u okolini Novog Sada gde je čuvala tuđe krave a onda došla na Zlatibor da radi kod gazde za platu odakle se i javila Obradu. I tako mic po mic… rodila se ljubav. Život joj je kaže bio katastrofa, čuvala je seoske krave, živela bez vode i struje, radila najteže poslove, a jela šta joj gazde daju…

Sve je počelo tako što se s Memedovićem srela za Dan stočara i pošto je tog dana bila velika gužva rekao joj je da će joj se javiti drugi put. Sumnjala je da će on hteti da snima “kravarku”, kako kaže, ali javio se posle mesec dana i snimio s njom emisiju koja je za nju, veli, “bila spas”.

Kad je dobila Obradovu poruku, u prvi mah je mislila da se s njome neko šali, ali Obrad se nije šalio pa je iz ravnice došla u crnogorska brda.

Obrad Lazović, Verica Lazović, goštak, Bijelo Polje
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

Obrad joj je poslao poruku par sati pošto ju je video u emisiji. Verica je za RT CG ispričala da poštuje svog muža, da je srećna u braku, u kom zajedno odgajaju njenu ćerkicu za koju Obrad nije hteo da dozvoli da ostane s njenom majkom i očuhom u Vojvodini – zašto što Verica nikad ne bi bila mirna pošto dete nije s njom a on smatra da je detetu mesto s majkom. Rekao joj je da povede malu Nikolinu, koja danas ide u tamošnju školu.

Verica ima 26 godina i volela bi još dece ali je imala nekoliko spontanih pobačaja pa kaže da je sad digla ruke i da će biti kako Bog da. A da joj je teško, teško joj je što ne može sa Obradom da proširi porodicu.

Mladi Lazovići bave se stočarstvom, muzu krave barabar, a Obrad bi voleo da poveća broj krava i pojača mehanizaciju, da oboma bude lakše. Za Vericu nijedan seoski posao nije tajna, posebno muža krava, vredna je pa Obrad želi da je obraduje i kupi joj konja.

Svekrva prezadovoljna snajkom iz Srbije

Svekrva Nada prezadovoljna je snajkom iz Srbije i kaže: Fino mi se slažu, fino se vole… Inače, majka Nada je rodila desetoro dece – sedam ćerki i tri sina, i sve ih podigla tu u Koritima, a njen sin Obrad je prvi meštanin koji se u lokalnoj crkvi venčao još od vremena Drugog svetskog rata.

Svekrva Nada je ispričala da je, kad ju je videla na televiziji, rekla biće sreće da ona dođe kod nas. A kad joj je sin rekao da Verica ima i dete, ona je rekla pa neka ima i da ono treba da dođe da živi sa njima.

Svekrva Nada
SVEKRVA NADAFOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN/RT CG

A šta kaže Verica?

– Moja svekrva je divna žena i hvala joj što je takva – veli Verica koja kaže da je u detinjstvu dobijala batine i gladovala… Objašnjava i da ima majku živu, zdravu i “hvala bogu daleko” jer ju je od 11. godine terala da živi kod drugih. Mislila je i da trojici braće u životu nešto znači, ali je shvatila da ni to nije tako.

IZVOR:KURIR’RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page