HAOS U LONDONU ZBOG NOVAKA, A JOŠ NIJE NI POČELO: Englezi “odlepili” za Srbinom, nisu mu dali da ode!

Podelite s Prijateljima

Novak je morao jako dugo da ostane sa navijačima, jer su ga bukvalno okružili i nisu mu dali mira dok svima nije učinio!

Novak Đoković je stigao na Vimbldon i odmah je glavna zvezda! Srpski teniser je prvo trenirao sa Janikom Sinerom, zatim je odigrao egzibicioni meč sa Danilom Medvedevom  u i pobedio ga, a nakon svega imao je vremena da se druži sa brojnim navijačima koji su jedva dočekali da se najbolji teniser ikada pojavi u Londonu. Zbog njegovih godina i spekulacija da bi ovo mogao da mu bude poslednji Vimbldon pogotovo su ga navijači opsedali.

Nakon što su mu upravo neoprezni navijači na mastersu u Rimu napravili problem kada je dobio bocu za vodu u glavu mnogi drugi teniseri bi se klonili navijača, ali on je dugo, dugo sa velikim strpljenjem stajao, ćaskao sa navijačima i potpisivao im se na loptice, u sveske i na majice u Harlingemu.

Vikali su navijači “Volimo te Novače“, a kada je čuo da ga zovu sa druge strane kompleksa da im potpiše suvenire samo je strpljovo rekao: “Sačekajte momenat“. Pogledajte kako je Novak potpisivao suvenire navijačima u Londonu:

Prvi rival Novaku na Vimbldonu će biti Vit Kopriva koji je stigao iz kvalifikacija, a u drugom kolu može da se sastane sa Špancem Alehandrom Moro Kanjasom iz Džejkobom Firnlijem iz Velike Britanije. U projektovanom trećem kolu mogući rivali su Tomas Martin Ečeveri ili Aleksej Popirin, a u četvrtom kolu može da igra sa Holgerom Runeom, Karenom Hačanovom, Tijago Sejbot Vilbom ili Kristoferom Jubenksom.

IZVOR:(MONDO, N.L.)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page