IMA 52 GODINE, A MOMKE ZA INTIMNE ODNOSE TRAŽI NA STUDENTSKIM ŽURKAMA: “Nisam tip za brak, a ne mogu da dočekam da umrem sama”

Podelite s Prijateljima

Petsi tvrdi kako nije tip za veze, pa se najbolje oseća kad “lovi” mlade muškarce koji su još studenti.

Sve su češći primeri veza i odnosa gde je žena starija od muškarca, a takav jedan primer je i par gde ona ima 76, a on 19 godina. Još jedna gospođa rešila je da ne podleže stereotipima i uživa u vezama sa duplo mlađim muškarcima.

Petsi Menjuti (52) ponosna je “kuguarka”, koju okolina osuđuje jer zavodi mlađe muškarce.

– Nisam osoba koja voli veze, ne mogu da dočekam da umrem sama, pa se zabavljam izlascima s mlađim muškarcima i rekreativnim se*som – ispričala je u videu na TikToku, gde ju prati više od 250,000 ljudi.

Petsi je partnere prvo tražila na Tinderu, ali zabranili su joj pristup dejting aplikaciji čak četiri puta, zbog prijava ostalih korisnika.

– Za početak, mislim da momci misle da sam lažnjak na internetu kad vide moj profil. Mislim da je to zato što me možda prepoznaju s društvenih mreža i misle da nema šanse da sam ja na Tinderu, ali jesam – objasnila je.

Zbog toga, Petsi je počela da izlazi po studenstkim žurkama, na kojima nosi kačket koji na sebi ima natpis “kuguar”, koji označava ženu koja voli da se provodi s mlađim muškarcima.

Njeni pratioci je svakodnevno savetuju da pronađe muškarca svojih godina i da ne dozvoljava da se mlađi muškarci “igraju s njom”.

– Znam muškarce s kojima se dopisuješ. Ti si njima predmet ismejavanja – napisao je jedan mladić, na šta je Petsi imala spreman odgovor:

– Znam šale na moj račun, ali i ja se šalim na njihov i svi smo srećni. Zadovoljstvo je obostrano.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page