‘Imam 35 godina I Rano sam OSTALA UDOVICA Zelim UPOZNAVANJE I DRUZENJE Javite mi Se!

Podelite s Prijateljima

Interesi
Vodim aktivan i užurban način života, pun hobija i avantura. Joga i gimnastika postale su sastavni dio mog života. Moj vjerni pratilac je moj pas Raf, energičan i pun ljubavi zlatni retriver. Zajedno istražujemo okolne šume i parkove, uživajući u svježem zraku i slikovitim krajolicima.
Priroda je moj element. Volim putovati izvan grada, šetati planinskim stazama i osvajati nove vrhove. Putovanja proširuju moje horizonte i daju mi ​​nezaboravna iskustva. Inspirira me sve novo i nepoznato, stalno tražim načine za rast i razvoj

Licni Opis
Napustivši rodni Kharkov, raširio sam krila u sunčanoj Italiji. Izgradio sam vlastiti posao od nule, dokazujući sebi da sam hrabar i svrhovit. Ali moja duša žudi za više. Navikla sam živjeti u ljubavi, ali ovdje nemam pouzdano rame u blizini koje bi me podržalo i nadahnulo.
Ovo novo poglavlje u mom životu naučilo me neprocjenjivu lekciju: jača sam nego što sam mislila. Mogu se nositi sa svim poteškoćama, ali nedostatak ljubavi unosi notu tuge u moju dušu.
Čeznem za muškarcem koji bi mi bio partner, prijatelj i suputnik na ovom uzbudljivom putovanju. Treba mi netko tko će sa mnom dijeliti sve radosti i nedaće, tko će mi biti svjetionik u tuđini i izvor inspiracije za nova postignuća.

Tražim
Čeznem za ljubavlju, tim sveobuhvatnim osjećajem koji će ispuniti moju dušu radošću i smislom. Sanjam o muškarcu na kojeg se mogu osloniti, koji će mi postati podrška. Treba mi muškarac koji će sa mnom dijeliti moje najdublje misli i želje, koji će biti tu u radosti i tuzi, u bolesti i u zdravlju. Čeznem za muškarcem od kojeg će moje srce brže kucati, koji će mi biti najbolji prijatelj i ljubavnik. Spremna sam dati svu svoju ljubav i nježnost muškarcu koji to zaslužuje. Vjerujem da negdje postoji netko tko traži dušu poput moje. Draga, gdje god da si, znaj da te čekam. Sanjam trenutak kada nam se pogledi sretnu i shvatimo da smo se našli. Bit ću tvoja podrška, tvoja utjeha i tvoj najveći fan. Zajedno ćemo stvoriti prekrasnu ljubavnu priču koja će trajati zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page