ISPOVIJEST ŽENE KOJA SE UDALA ZA SVEKRA: “Poslije smrti muža sam ostala sa sinovima, a onda se desio odvratan obrt”

Podelite s Prijateljima

Pročitajte ispovijest žene koja se poslije suprugove smrti udala za svekra!

Sjećate li se priče koja je 2019. godine izazvala burne reakcije na društvenim mrežama? Prošlo je nekoliko godina, a sada je ponovo zaživjela. Riječ je o ženi koja je, nakon što je izgubila supruga, ostala sa četiri sina. A onda je donijela odluku koja je šokirala hiljade ljudi. Udala se za svekra, a na brak je pristala zbog interesa. Pročitaje njenu ispovest:

“Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali desile su se neke neplanirane stvari. Nakon što je moj muž napustio ovaj svijet prije pet godina, ostala sam sa četiri sina, sama. Nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja djece, obaveza.

Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osjećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda je pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način riješiti moju budućnost. Inače, svekar ima njemačku penziju i to vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, ali prije mjesec dana smo prvi put prešli granice našeg odnosa, ‘svekar-snaja’. Iako smo se vjenčali, nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno, tako je bilo do prije mjesec dana. Jednostavno, desilo se. Niti se ja, niti se on ponosi na to, ali živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog.

Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Poslije toga smo se dogovorili da s vremena na vrijeme to ponavljamo, kada nam se ukaže potreba. Možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju djecu i pokojnog muža”, zaključila je.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page