JELENA OTVORILA DUŠU O MAJČINSTVU, DOTAKLA SE I NOLETA: “Ne delim ih, ali osetljivija sam na sina, s njim mi je lakše”

Podelite s Prijateljima

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka, Jelena Đoković

pojavila se na premijeri jednog filma, gde pozajmljuje glas jednom od likova.

Jelena se dotakla i svoje dece.

Da li je lakše sa ćerkom ili sinom?

Izazovno je baviti se generalno decom… (smeh) Ne delim ih po polovima, ali čini mi se da mi je lakše sa starijim sinom, nego sa ćerkom. Možda jer sam osetljivija na njega, jer je prvo dete, prvo moje iskustvo u roditeljstvu. S druge strane, i te kako uživam u Tarinim avanturama – rekla je Jelena, pa otkrila da se pribojava mnogih stvari vezanih za porodicu.

– Strah je uvek prisutan, pokušavam da shvatim šta je racionalno, šta nije. Novak i ja smo dobar tim, dobar tandem, ljudi koji moraju dosta da uče da bi bili bolji – zaključila je ona.

Nedavno je najbolji svetski i srpski teniser proslavio svoj 37. rođendan, a njegova supruga mu je na društvenim mrežama čestitala ovaj divan dan u pomalo neobičnom maniru, birajući posebne reči.

– Srećan rođendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te – glasila je Jelenina poruka.

Na podeljenom snimku Novak i Jelena pozirali su u prijatnom ambijentu, okruženi zelenilom, a primetni su i pogledi puni nežnosti.

IZVOR:kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page