LELA@NAPUSTILA SAM MUZA JER VOLIM ZEZANJE I PROVOD JAVITE MI SE:

Podelite s Prijateljima

Interesi

Glazba, volim i putovati. Moja putovanja u različite zemlje i kontinente otvorila su mi nevjerojatne horizonte i dala priliku da upoznam različite kulture i tradicije.Upravo sam ja djevojka koja zna kako život učiniti slatkim… Profesionalna sam slastičarka, što znači da sam osoba koja voli eksperimentirati, stvarati i pružiti drugima uživanje u svojim kulinarskim remek-djelima. Osim toga, jako volim učiti i ići u teretanu – kad kuham često moram kušati kolače i druge proizvode…tako da je sport neizbježan!Društvena sam, puna razumijevanja, uvijek znam podržati i inspirirati. Mogu biti spontana i pomalo divlja… poput mačke, možda? Čini mi se da bi u svakoj ženi trebala postojati ravnoteža tihe i divlje mačke. Znatiželjan sam, ponekad previše povjerljiv, ali ipak vjerujem u poštenje i iskrenost ljudi.

Licni Opis

Vodim zdrav način života, ali ponekad si dopustim male iznimke. Ja sam vrlo svestrana osoba s različitim interesima i aktivnostima, poput podučavanja matematike djeci i njege noktiju. Uvijek sam u potrazi za novim prilikama za osobni rast i samoizražavanje. Što se hrane tiče, otvoren sam za različite vrste kuhinja i volim eksperimentirati s novim okusima. Preferiram meso i svježe salate, a posebno mjesto u mom srcu ima europska kuhinja. Što se tiče moje osobnosti, ja sam društvena i energična osoba koja je uvijek u potrazi za novim avanturama i događajima. Volim upoznavati nove ljude koji mi donose radost i inspiraciju, ali ponekad cijenim i to što sam sam za razmišljanje i planiranje. Duboki razgovori koji mogu zagrijati dušu uvijek me usrećuju.

Tražim

Idealna veza također bi se trebala temeljiti na međusobnom poštovanju i povjerenju. Oboje bismo se trebali osjećati ugodno i slobodno izraziti svoje misli i osjećaje, znajući da će ih naš partner saslušati i prihvatiti. Važno je da budemo otvoreni i iskreni jedno prema drugom, razgovaramo o problemima i zajedno radimo na njima. Kao rezultat toga, idealan odnos za mene je međusobna suradnja i sklad koji se temelji na međusobnoj ljubavi, brizi i podršci. Trebamo se moći zajedno radovati, dijeliti uspjehe i zajedno prevladavati poteškoće, znajući da uz sebe imamo pouzdanog partnera. Ti bi nam odnosi trebali dati mir i sigurnost da uvijek imamo međusobnu podršku i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page