Mara, 40 godina, iz okoline Travnika još uvijek je sama, a ovom prilikom traži iskrenog čovjeka za brak.

– Zdravo, zovem se Mara. Ja sam usamljena starija djevojka, imam 40 godina i još uvijek se nisam udala. Živim u okolici Travnika, na selu sa roditeljima u porodičnoj kući. Završila sam ekonomsku školu, za visoko obrazovanje nisam imala vremena, ali i što bih završavala studije kad je moj život na selu savršen. Uzgajam voće i povrće i imam dosta stoke.

Završavam neke kurseve – pa neka se nađe ako zatreba neki od njih.

Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam mor

`e i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Ja sam šarmantna, ljubazn, pošten, dobro obrazovan i inteligentan. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Vrlo sam brižna, puna ljubavi i pažljiva! Vrlo sam romantična i nadam se da ću imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka u budućim odnosima sa svojim posebnim muškarcem! Volim praviti iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Zato mi pišite!

Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji zna kako se ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samouvjerenog muškarca. Ako si spreman učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za tebe! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?Ja sam vrlo energična dama i želim podijeliti ovu energiju i napuniti voljene. Uvijek sam vrlo aktivan i pokušavam stvoriti nešto novo. Sanjiva sam i romantična osoba, ali ponekad znam biti ranjiva. Volim gledati melodrame. Uvijek sam taktična i mogu ljudima dati puno pozitive i osmijeha.

Hvala ti Kristina za ovu priliku koju si mi pružila.

Ovom prilikom se nadam da ću naći čovjeka koji želi da svoj život provede samnom na selu i da se bavi zemljoradnjom i stočarstvom. Tako je najljepše. –

Izvor: Kristinini dnevnici

Foto ilustracija: Stock.adobe.com (Kupljena licenca)

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA 

Oglasi su izvedeni iz dnevnika psihologa Kristine B. i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava.  Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Facebook Comments


4 comments:

 1. zdravko špinderk

  11 Oktobra, 2023 at 8:45 pm

  Volim selo i sam sam odrastao na poljoprivredi, nije me sramota raditi a i znam raditi na poljoprivredi

  Reply
 2. Deki

  12 Oktobra, 2023 at 12:29 pm

  ok taj sam javi se +381638441925

  Reply
 3. Dobroslav Šego

  13 Oktobra, 2023 at 2:07 pm

  Jako simpatično opisano.
  Lip pozdrav Mari iz okolice Travnika.

  Reply
 4. cane

  13 Oktobra, 2023 at 6:22 pm

  Zdravo Maro javi mi se u messinđer

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa