MARTA”33 UDATA SAM I MUZ MI JE DOSADAN VOLIM ZABAVU I PROVOD JAVITE MI SE@

Podelite s Prijateljima

Interesi
Obožavam dvoranski ples, jer mi omogućuje da svakim korakom pokažem svoju strast i gracioznost. Dosljedno vježbanje u teretani održava me u formi i punom vitalnosti. Putovanje i kuhanje moje su istinske ljubavi. Uživam istraživati ​​nove kulture i isprobavati njihove recepte u svojoj kuhinji.Za mene ne postoji loše vrijeme. Uvijek imam slušalice s omiljenom glazbom ili knjigom. Volim svoje orhideje – to je moja estetska strast. Također dobro plešem i idem u kazalište. Uvijek ću reći da fascinantnom filmu i pripremi ukusnih zalogaja za svoje goste.

Licni Opis
Ja sam netko velikog srca i iskrenih namjera, uvijek spreman pomoći i podržati svog partnera u teškim vremenima. Moja želja za životom i avanturistički duh čine svaki dan uzbudljivim i punim boja, i jedva čekam upoznati nekoga tko odgovara mom entuzijazmu i nagonu. Visoko cijenim međusobno poštovanje i razumijevanje u odnosima i nastojim njegovati skladno i radosno okruženje u svim interakcijama.Nisam anđeo, ali puno radim na sebi, jer da bih mogla stvoriti prekrasan odnos, shvaćam da se prvo moram izboriti sa svim svojim unutarnjim nedostacima.
Najbolji način da naučite nešto o sebi je da pitate ljude oko sebe što misle … Dakle, kada pitate ljude oko mene, znate da sam ja lijepa mlada dama koja se ne boji izraziti sebe, eksperimentirati, napraviti greške i učim ne samo na greškama drugih nego i na svojim.
Vrlo sam društven i moji prijatelji kažu da sam zabavan, sa mnom im nije dosadno i uvijek mogu računati na mene, što god se dogodilo.

Tražim
Tražim partnera za dijeljenje životnih radosti i pružanje međusobne podrške i razumijevanja. Moj idealan par je vjeran suputnik s kojim mogu putovati svijetom i stvarati našu jedinstvenu ljubavnu priču. Želim nekoga tko cijeni iskrene emocije i predan je izgradnji trajnog odnosa utemeljenog na uzajamnom poštovanju i povjerenju.Prije svega, tražim ljubaznog muškarca, ljubaznost je izvor pristojnosti i iskrenosti. Također, želim da bude pametan i inteligentan čovjek širokih pogleda. Ali u isto vrijeme, bilo bi lijepo da je ležeran i prizeman. Po meni je komunikacija jako bitna za ozbiljnu vezu. Zato želim da bude iskren i pošten. Bilo bi sjajno ako postoje neki zajednički hobiji ili interesi, jer bismo mogli provoditi puno vremena zajedno komunicirajući i učiti što više jedni o drugima. Ali to ne znači da bismo trebali provoditi 24 sata dnevno zauzeti istim aktivnostima. Ne želim potiskivati ​​osobnost u svom partneru i ne želim da on to čini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page