MILISAVA-MICA”TRAZIM OZBILJNOG MUSAKRCA ZA DRUZENJE JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Život shvaćam dovoljno ozbiljno i ne volim gubiti vrijeme. Sve što radim treba biti od koristi u budućnosti. U isto vrijeme, vrlo je lako komunicirati i uživati ​​u druženju sa mnom. Najvažnija mi je obitelj i moj budući muškarac. Stvarno sanjam o tome. Treba mi jednostavna ženska sreća. Voljeti i biti voljen. Probuditi se i zaspati u zagrljaju svog muškarca. Želim se brinuti za svog muškarca i dati mu svu svoju strast. Spreman sam za pravu vezu i više od toga. Ja sam nježna osoba, romantična, smirena, pozitivna.

INTERESI
Ples, kupovina, filmovi, moda, putovanja,Volim iskrenost, ponekad znam biti vrlo direktan i uvijek govorim istinu, tako da postoje mnogi ljudi koji ne mogu lako prihvatiti istinu. Stoga vjerujem da je to moja najgora karakteristika i nisam savršena kao bilo koja druga osoba na ovom planetu. Otvorena sam srca i ležeran, obiteljski orijentiran i vrijedan povjerenja. Volim crtati, a volim se baviti i sportom koji me održava u dobroj formi. Volim provoditi vrijeme sa ljudima koji su mi bliski i dragi! I, da, volim davati ljubav! Nisam ovdje zbog virtualnih igara, nisam djevojčica zbog njih. Neću biti žena koja trči za muškarcem. Vjerujem da ako čovjek ima želju za nečim, on samo djeluje, i trudi se dati sve od sebe.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca s ozbiljnim namjerama, koji želi stvoriti obitelj i sanja o obiteljskoj sreći. Želim pronaći neovisnog muškarca, on mora biti u stanju postići svoje ciljeve i ne bojati se uložiti napora da dobije ono što želi. Želim da me prihvati takvu kakva jesam i da ne pokušava promijeniti moju osobnost. Također mi je važno hoće li imati jako dobar smisao za humor, kako bismo se mogli šaliti i zabavljati jedno s drugim. Čovjek koji čini djela. Želim da stvorimo snažan odnos. Htjela bih da prihvatimo jedno drugo takvima kakvi jesmo i volimo jedno drugo.Moj muškarac treba znati uživati ​​u životu, smiješiti se i biti u skladu sa samim sobom, inače kako će razumjeti mene ako ne razumije vlastite želje? Nisam od onih žena koje ne dopuštaju muškarcu da pokaže slabost u nečemu. Siguran sam da svatko može biti slab u određenim trenucima, ima pravo na jednu grešku. Apsolutno mi prijaju muške suze jer su iskrene. Uvijek sam spreman pomoći svojoj voljenoj da prevlada bilo koji problem. Mislim da svatko treba rame za plakanje. Želim da moj odabranik u meni vidi ne samo voljenu ženu, već i vjernog prijatelja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page