MILJANA’IMAM 33 GODINE I ZIVIM U CROJ GORI.PODGORICI ZELIM INTERESANTNOG SAGOVORNIKA@

Podelite s Prijateljima

Interesi
Uživam se baviti sportom, posebno me privlači fly yoga jer nudi raznoliku mješavinu disciplina. Redoviti odlasci u teretanu su mi prioritet jer nastojim održati vrhunsku fizičku kondiciju. Kada tražim utjehu, utjehu nalazim u čitanju knjiga i prepuštanju crtanju, usamljeničkim aktivnostima koje mi donose mir.Vodim zdrav način života, ali ponekad si dopustim male iznimke. Ja sam vrlo svestrana osoba s različitim interesima i aktivnostima, poput podučavanja matematike djeci i njege noktiju. Uvijek sam u potrazi za novim prilikama za osobni rast i samoizražavanje. Što se hrane tiče, otvoren sam za različite vrste kuhinja i volim eksperimentirati s novim okusima. Preferiram meso i svježe salate, a posebno mjesto u mom srcu ima europska kuhinja. Što se tiče moje osobnosti, ja sam društvena i energična osoba koja je uvijek u potrazi za novim avanturama i događajima. Volim upoznavati nove ljude koji mi donose radost i inspiraciju, ali ponekad cijenim i to što sam sam za razmišljanje i planiranje. Duboki razgovori koji mogu zagrijati dušu uvijek me usrećuju.

Licni Opis
Posjedujem prirodno ljubazan karakter, teško mi je gajiti ogorčenost prema drugima i vrlo rijetko doživljavam ljutnju. Autentičnost me definira, jer je lažljivost nešto što ne mogu tolerirati; moje interakcije su rezervirane za one koji dosljedno podržavaju iskrenost. Pazim na postupke i ponašanja ljudi, pažljivo pazim na svaki detalj koji se tiče mojih voljenih i prijatelja.

Tražim
Iz moje perspektive, savršeni suputnik utjelovljuje mudrost i zrelost, pokazuje pažljivost, predanost i sklonost aktivnom načinu života, upotpunjenu divnim smislom za humor. Iako težim idealnoj vezi, priznajem njenu nemogućnost, stvarajući tako svoju osobnu viziju idealnog partnerstva.Idealna veza također bi se trebala temeljiti na međusobnom poštovanju i povjerenju. Oboje bismo se trebali osjećati ugodno i slobodno izraziti svoje misli i osjećaje, znajući da će ih naš partner saslušati i prihvatiti. Važno je da budemo otvoreni i iskreni jedno prema drugom, razgovaramo o problemima i zajedno radimo na njima. Kao rezultat toga, idealan odnos za mene je međusobna suradnja i sklad koji se temelji na međusobnoj ljubavi, brizi i podršci. Trebamo se moći zajedno radovati, dijeliti uspjehe i zajedno prevladavati poteškoće, znajući da uz sebe imamo pouzdanog partnera. Ti bi nam odnosi trebali dati mir i sigurnost da uvijek imamo međusobnu podršku i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page