MILOSAVA”RASTAVLJENA SAM I TRAZIM DRUZENJE I DOPISIVANJE DODAJTE ME”

Podelite s Prijateljima

LIK
Ovdje sam da vjerujem da sami gradimo svoje živote. Cijeli život živim po uvjerenjima i stereotipima koji su mi svojstveni od djetinjstva. Sada imam dovoljno iskustva da ovo pretvorim u životnu mudrost i snagu. Ja sam vesela, lagana, iskrena i otvorena žena. Ali u sebi imam veliku snagu i misterij). Želiš znati ovu tajnu?) Težim harmoniji, sve što želim je davati i primati ljubav. Što je za vas sreća? Što vam donosi radost i duševni mir? Želim prijeći u novu fazu u svom životu i želim te povesti sa sobom. Jeste li spremni doprijeti do mene i zajedno krenuti naprijed?Puno radim, ali u slobodno vrijeme volim šetati s prijateljima i obitelji! Vrlo sam aktivna i druželjubiva, mogu uljepšati svaki dan! Želim puno putovati sa svojim budućim muškarcem jer vjerujem da otkrivajući svijet možeš postati “bogat” iznutra. I naravno, volim ići u teretanu, kao i svaka žena koja brine o svom izgledu! Nisam savršena, ali radim svaki dan kako bih postala bolja osoba nego što sam bila jučer! Jako sam pozitivna osoba i vjerujem da svaka osoba zaslužuje šansu!

INTERESI
Jako volim čitati beletristiku i romane, nedavno sam počela slikati na platnu. Bavim se fitnesom i volim ujutro šetati parkom.Moj glavni hobi je teretana, puno vježbam da ostanem u formi! Također mogu reći da sam jako zaljubljen u filmove, gledao sam ih tisuće, tako da uvijek možemo pronaći temu za razgovor 🙂 Volim pjevati pa su karaoke dobro mjesto za mene! 🙂 i veliki sam ljubitelj čaja, skupljam svaki okus!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Što se mene tiče, tražim ljubaznu osobu osjetljivog srca. Muškarac koji će cijeniti moju ljubav i poštovati moje mišljenje. Čovjek koji zna ne samo lijepo govoriti nego i činiti dostojna djela. Jesi li ti onaj kojeg sam toliko dugo tražio? Onda znaj da sam bio umoran od čekanja na tebe i čekam te sada..Moram priznati da nisam baš zahtjevna! Samo mi treba brižan, pozitivan, ljubazan i komunikativan muškarac otvorenog srca! Netko tko je prizeman i ne boji se puno nasmijati sa mnom! 🙂 Nisu mi bitne godine i kilaža, pa ako ste spremni za vjernu i pozitivnu ženu, evo me!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “MILOSAVA”RASTAVLJENA SAM I TRAZIM DRUZENJE I DOPISIVANJE DODAJTE ME””
  1. Dobar dan lepa damo. Koje cvece volis i na koji miris mislis. Ja se zovem Ivan Drinic. Zivim u Svedskoj a rodom sam iz Srbije. Volim citati tvoj profil i zelim te pitati kakav pogled na zivot ti imas? Dali praktikujes tvoju veru i dala se u poso plamenito dopustiti tvojoj dusi da cveta u svetlu, ljubavi, miru, lepoti… i mnogo vise od toga. Ako hoces da cvetamo zajedno pozovime na Whatsap ili Viber +46736591564 ili drinic09gmail.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page