NATASA-NATA’IMAM 34 GODINE IZ BANJA LUKE SAM I ZELIM UPOZNAVANJE

Podelite s Prijateljima

Interesi

Zanima me život i njegovi usponi i padovi. Zaljubljenost ne može trajati vječno, s vremenom je zamijene novi, dublji osjećaji: međusobno poštovanje, odanost, vjernost, briga. Po mom mišljenju, sve te stvari definiraju riječ ljubav. To je ono što tražim i što me najviše zanima!Imam mnogo interesa, ali glavni mi je sport. Obožavam ples, plešem od svoje 8. godine. Sa velikim bih zadovoljstvom otplesala s tobom bilo koji ples ako želiš, a mogu ti biti i učitelj. Volim i pozirati za fotografije, to me razveseli. Imam svoj posao – radim posao koji volim i donosi mi novac. Mogu se nazvati sretnom, ali nemam žensku sreću, jer mi je najvažnija obitelj. Sanjam da se ujutro probudim i otrčim u kuhinju da ti napravim ukusan doručak. Svaki šef iz Pariza bio bi ljubomoran na moje kuharske vještine. Slobodno vrijeme volim provoditi vani jer obožavam prirodu i šetnje. Volim životinje i kad sam bio klinac sanjao sam da izgradim azil za životinje.

Licni Opis

Mislim da je bolje započeti svoju priču od razloga zašto sam na ovim stranicama. Moj cilj je pronaći pristojnog muškarca za izgradnju ozbiljne i dugoročne veze. Zašto tražim stranca? Jednostavno je. Moderna povijest koja se ovdje događa. Plus imam rođaka koji je svijetli primjer dva apsolutno različita svijeta spojena u jedan pod istim krovom. Ja u tome vidim samo prednosti! Uostalom, uvijek ćete imati dobru priču za ispričati, nešto za naučiti jedni od drugih.
Bila sam sama prilično dugo da bih zaboravila što je muška briga i pažnja.Volite biti sretni; učinio si da budeš sretan, nitko ne može biti sretan osim tebe samog.
Ja sam osjećajna i vrlo nježna žena koja svoju srodnu dušu traži na ovoj stranici. Nisam baš visoka žena pa je moj životni moto “niske dame stvorene su za ljubav”! Imam plave oči i crnu kosu. Opušten sam i društven. Vesela sam i uživam usrećivati ​​ljude oko sebe. U vezi cijenim iskrenost i poštovanje. Možete li zamisliti svoj sretan život sa ženom punom ljubavi i nježnosti? Ja sam upravo ona žena koja ti može dati sve ovo.

Tražim

Tražiš li sreću? – To je pitanje koje ovdje često čitam. Ja vjerujem obrnuto, sreću ne možemo naći, trebamo je stvoriti svojim rukama. Sreća ne voli lijenost i više voli ljude od djela. To je moja vizija, ali bit će mi drago čuti vaše razumno gledište! Tražite li otvorenu osobnost?
Želite li biti prihvaćeni onakvima kakvi jeste? Biste li bili sretni s nearogantnom ženom koja će biti iskrena s vama?
Imam nešto ponuditi čovjeku koji cijeni prave stvari i ne igra igrice.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page