NISAM BLIZU PENZIJE: Novak OTKRIO ko će biti najtužniji kada prestane da igra

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sosvojio je turnir u Izraelu i otisnuo se u glavni grad Kazahstana Astanu gde ga čeka turnir serije 500.

Pre polaska ka Kazahstanu, Đoković je bio gost tamošnjeg medija “Walla sport” za koji je pričao o uspehu ostvarenom u Tel Avivu.- Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želeo i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao… Prošetao sam malo i starim gradom i video malo istorije – rekao je Novak.

Izraelske medije je zanimalo kada će završiti karijeru.

– Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene – naveo je Đoković otkrivši da će njegova majka sigurno biti najtužnija tog dana.

srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *