NOVAČE, ŠTA TI OVO ZNAČI? Pobedio, pa nasmejao sve potezom ka svojoj loži!

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković je posle pobede na Vimbldonu izveo jedan potez koji je nasmejao sve u njegovom timu.

Novak Đoković krenuo je u pohod na svoj osmi vimbldonski pehar. Na startu turnira lako i ubedljivo pobedio je Vita Koprivu (Češka) – 6:1, 6:2, 6:2. Našao je srpski igrač i zanimljiv način da proslavi trijumf na početku trećeg grend slema sezone, a to je nasmejalo sve u njegovoj loži.

Po završetku meča se okrenuo ka njima, dok je hodao ka mreži da se pozdravi sa rivalom, pa je napravio određenu gestikulaciju rukama i počeo da se smeje i da pokazuje prstom ka svojoj loži. Pretpostavljamo da je u pitanju neka interna šala, o čemu će Novak možda više pričati na konferenciji za medije.

Srbin je pokazao da je operacija meniskusa i povreda prošlost, a upravo to bio je glavni fokus mnogih tokom njegovog prvog meča. Od prvog poena kamere su snimale njegovo koleno i steznik koji je nosio, pa je posle toga najviše pitanja bilo upravo o kolenu. Vidi se i po njegovim reakcijama da mu je dosadilo da sluša jedno te isto pitanje, ali je jasno da će tako biti do kraja turnira.

“Probao sam da se fokusiram na igru, da ne razmišljam o kolenu, sve što sam mogao da uradim sam uradio zajedno sa mojim timom u poslednje tri nedelje. Hteo sam sebi da dam šansu da igram na Vimbldonu. Da je bio bilo koji drugi turnir verovatno ne bih rizikovao. Volim Vimbldon i hteo sam da se vratim ovde”, rekao je Novak

IZVOR:MONDO.RS.

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page