NOVAK ĐOKOVIĆ POČASNI GRAĐANIN HERCEG NOVOG: Crna Gora i Herceg Novi su moja druga kuća VIDEO

Podelite s Prijateljima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je titulu počasnog građanina Herceg Novog.

Nagradu su na svečanosti povodom Dana opštine preuzeli njegovi roditelji Dijana i Srđan

.

Novak se putem video linka zahvalio na uručenoj nagradi.

– Herceg Novi uvek biram i privatno i poslovno, ovde volim da odmaram ali i treniram. Crna Gora i Herceg Novi su moja druga kuća, istakao je Novak Đoković.

Srđan Đoković se zahvalio gradu Herceg Novom što je prepoznao Novakov rad i ljubav prema gradu.

– Ja kažem supruzi da se ona obrati, ali ona to prepusti meni. Ja kažem stvari koje možda nisu kako treba, ali su istinite. Ovo je treći grad iz moje domovine koji mu daje ovakvo veliko priznanje. Posle Budve i Nikšića, to čini i Herceg Novi. Kad ima nekoliko dana slobodnih on ih provede u Crnoj Gori. Gen je gen, on ne može da pobegne od toga. Drago mi je što moj narod živi u dve držav, neka tako i nastavi – naglasio je stariji Đoković.

Naveo je i da je Novak pokazatelj svima da ništa nije nemoguće kad se stvarno želi.

– Mi nismo krenuli od nule, mi smo krenuli od minusa. On je u vreme bombardovanja, sankcija i svih očajnih stvari koje su se dogodile našoj zemlji on je uspeo uz pomoć porodice da ostvari sve što je zamislio. On je moje snove ispunio pre nekoliko godina, a ovo što sada radi je neverovatno. Njegovu borbu mogu da uporedim sa istorijom ovog grada, koji je poslednih 30 godina skrajnut u vreme vladavine prethodnih vlasti, ali se držao svojih uverenja, nije poklekao, kazao je Srđan Đoković.’

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page