Novak nije dao autograme zbog nje na US Openu: Došla je i odvela Đokovića, svima koji prate tenis bilo je jasno šta se događa

By admin aug29,2023 #novak đoković #TENIS
Podelite s Prijateljima
Novak Đoković je po završetku treninga sa Karenom Hačanovom imao obaveze prema medijima i sponzorima, te zato nije stao da podeli autograme kako je prvenstveno bilo predviđeno.

Grend slemovi su veliki događaji, dosta je priča, pričica, raznih glasina i velika je verovatnoća da se pogreši. Tako su se nakon poslednjeg treninga Novaka Đokovića pred start US Opena, koji je Nole odradio na Artur Ešu sa Karenom Hačanovim, pojavile informacije da je Novak oteran sa terena.

Naravno, one nisu tačne.

Stejsi Alister, direktorka turnira, pred kraj treninga se pojavila na treningu i kratko popričala sa Goranom Ivaniševićem, a potom i sa Miljanom Amanovićem, te im je rekla da Novaka čekaju obaveze prema novinarima i sponzorima, te da požuri nakon treninga.

U isto vreme na teren je kročila i Koko Gof koja je posle Novaka i Karena imala trening, pa je i zbog nje Đoković morao da požuri i skloni se sa terena.

Čim je Novak video Amerikanku, završio je trening, pozdravio se sa Rusom koji nije igrao još od Rolan Garosa na kojem se povredio, a na kojem ga je u četvrtfinalu pobedio baš Đoković, a onda sa svojim timom imao sada već prepoznatljiv pozdrav:

– Tri, dva, jedan, Njujork – uglas su svi povikali.

Naravno, kako posle svakog treninga, nastane opšti stampedo jer svi žele da uzmu od Novaka autogram, iza Đokovića je išlo obezbeđenje, a on je ovacijama ispraćen sa terena.

Trening Novaka Đokovića / Foto: Sportal, Jelena Medić
Trening Novaka Đokovića / Foto: Sportal, Jelena Medić

Sledeći put, Đoković će na Artur Eš izaći već u noći između ponedeljka i utorka, tačno u 3 sata posle ponoći, kada će odigrati meč 1. kola protiv Francuza Milera. Biće to njihov prvi međusobni meč.

IZVOR:SPORTALBLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page