NOVAK SE U BEOGRADU POKLONIO TENISKOM OCU! Sa majkom Dijanom i ocem Srđanom došao kod učitelja

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković sa porodicom prisustvovao projekciji filma o svom teniskom učitelju.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je u četvrtak da je bivši jugoslovenski teniser i teniski trener Nikola Pilić njegov teniski otac, koji je iz različitih aspekata uticao na njega kao sportistu, i da zaslužuje i više od jednog filma, koji je u Beogradu premijerno prikazan na Martovskom festivalu u Domu omladine Beograda.

“Njegova uloga je bila jedna od najznačajnijih u mom životu. On je u mene usadio mnoga znanja i iskustva i temelje koje i danas koristim, koji su mi omogućili da ostvarim karijeru koju sada imam”, kazao je Novak Đoković

.On se osvrnuo na titulu Dejvis kup reprezentacije Srbije, koju je sa Pilićem osvojio 2010. godine, rekavši da je ona presudno uticala na dalje karijere svih tenisera koji su tada igrali u srpskoj selekciji. “Ja sam posle te titule vezao više od 40 titula zaredom, Viktor je bio u Top 10 na svetu, a Janko je bio sedmi”, naveo je Đoković.

Prema njegovim rečima, Pilić je jedini u istoriji Dejvis kup takmičenja osvojio taj trofej sa tri različite reprezentacije. Na pitanje kako se oseća u Srbiji i ima li podršku srpske publike, Đokovič je rekao da je veoma zahvalan na podršci i ljubavi koju dobija od svog naroda.

Takođe, Novak je govorio i o Goranu Ivaniševiću i o svom novom treneru.

IZVOR:(MONDO – M.Š)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page