NOVINARKA VESNA”IMAM 44 GODINE I JAKO SAM FINA IMA LI NEKO DA ME OZENI”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Volim kuhati, imamo nekoliko posebnih obiteljskih jela! Volim biti lijepa, pa su moji hobiji nekako povezani s time da izgledam još bolje! Obožavam ići u teretanu, plesati, kozmetičke zahvate i skupljati donje rublje! Kao prava dama volim primati cvijeće i nositi brežuljke!Ja sam otvorena, ljubazna osoba, vrlo snažnog karaktera i velikog duhovnog svijeta. Prilično sam aktivna, otvorena, svrhovita i društvena žena. Proučavam svijet i sve najzanimljivije stvari u njemu. Jednostavno volim život i uživam u onome što se događa oko nas. Ne bojim se riskirati, pa sam odlučio koristiti ovu stranicu za upoznavanje kako bih pronašao svoju sudbinu.

Licni Opis
Ja sam zanimljiva mlada dama atraktivnih oblika i velikog srca! Nisam obična žena, sa svakim mogu naći temu za razgovor. Za mene je zanimljivo saznati nešto novo u sebi i drugim ljudima, u svijetu. Ali za sada, veliki san mog života je izgradnja vlastite obitelji. Što drugo mogu reći? Volim gledati komedije, a ponekad i strašne filmove, pa mi treba muškarac koji će me držati za ruku kada se uplašim!

Tražim
Muškarac koji će htjeti dijeliti svoj život sa mnom, koji će me shvaćati ozbiljno, koji će me voljeti kao osobu, a ne samo moje tijelo, pomoći će mi da izgradim ozbiljnu vezu s povjerenjem, poštovanjem i iskrenošću. Za mene je to važno – jer se ne mogu zamisliti u vezama bez povjerenja. Dakle povjerenje je na prvom mjestu, nego ljubav, strast i ugoda u zajedničkom životu i puni osjećaji u privatnom životu!Vjerujem da ne postoji savršena veza, uvijek može biti nesuglasica, ali u isto vrijeme možete biti ludo zaljubljeni jedno u drugo. Voljela bih pored sebe vidjeti samouvjerenog muškarca, životnih principa. Za mene godine nisu važne, sve su godine ljubavi podložne. Najvažnija stvar u čovjeku je iskrenost, otvorenost, poštovanje i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page