OLJA:IMAM 33 GODINE I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM OZBILJNU VEZU I BRAK

Podelite s Prijateljima

Interesi
Ja sam osoba koja ne voli mirno sjediti! Putovanje za mene nije samo odmor, već način da istražim svijet, napunim se novim emocijama i proširim horizonte. Volim istraživati ​​različite kulture, isprobavati nacionalnu kuhinju i diviti se ljepoti prirode. Ali u svojoj profesiji stomatologa ne stojim na mjestu. Stalno učim, pratim novosti u stomatologiji i sudjelujem na konferencijama. Sport je moj ispušni ventil. To mi daje energiju i samopouzdanje. Volim trčati, plivati, baviti se jogom. Život je beskonačan tok novih prilika i ja ih želim maksimalno iskoristiti!

Licni Opis
Ja sam dama koja vjeruje u dobrotu i nježnost. Vjerujem da te kvalitete čine svijet boljim mjestom. Sretna sam što sam žena, volim razvijati ženstvenost u sebi, trudim se biti graciozna, elegantna, nježna. U mojoj duši ima puno ljubavi i suosjećanja, želim dati toplinu i radost svima koji me okružuju. Moje zanimanje je stomatolog. Volim svoj posao, pomagati ljudima da postanu ljepši i zdraviji. Važno mi je stvoriti atmosferu smirenosti i povjerenja u ordinaciji kako bi se svaki pacijent osjećao ugodno i sigurno. Vjerujem da su ljepota i zdravlje usko povezani i sretan sam što sam dio ovog prekrasnog procesa!

Tražim
Sanjam o pravoj ljubavi, onoj koja može zagrijati dušu i natjerati srce da brže kuca. Želim upoznati hrabrog, inteligentnog, dobrog čovjeka s kojim mogu podijeliti sve svoje radosti i tuge. Spremna sam dati svoju ljubav, nježnost, brigu i radost. Želim uživati ​​u svakom trenutku provedenom zajedno, osjetiti njegovu toplinu pored sebe, dijeliti svoje snove, radovati se uspjesima. Neka naša ljubav bude jaka poput granita i nježna poput cvijeta. Čekam te, voljena moja, i vjerujem da ćemo se sresti!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page