ON 63,A ONA 23 GODINE – KUPUJE MI SKUPE STVARI, ali nisam samo zato sa njim: Njihovi ljubavni snimci kruže mrežama, a komentari ostavljaju bez teksta!

Podelite s Prijateljima

Dvadesettrogodišnja manekenka, koja se zabavlja s muškarcem koji je od nje stariji čak 40 godina, nedavno je žestoko uzvratila kritičarima koji tvrde da je sa njim samo zbog novca.

U narodu se često kaže da prava ljubav ne zna za godine. To svakako važi i za Amerikanku Vilou Sias (23) iz Severne Karoline, koja je upoznala profesionalnog igrača blekdžeka i građevinca Dejvida Simoninija (63) preko Tindera u februaru 2022. i rekla da su se odmah zavoleli.

Naime, kada se priseti početaka njihove veze, Vilou sa mnogo nežnosti u glasu i sa mnogo emocija priča o tome kako su se upoznali i uplovili u romansu.– Zaljubili smo se za sat vremena. On je bio moj prvi i jedini sastanak ugovoren preko Tindera, ali smo samo na brzinu otišli na večeru jer sam kasnije tog dana imala zakazan intervju – rekla je manekenka o njihovom prvom sastanku, pa nastavila.

– Mnogo smo slični. Naše energije se zaista dobro spajaju, čak volimo i da jedemo iste stvari, što je skroz blesavo. Često ne radimo ništa osim što se i dalje smejemo i dobro zabavljamo. Mislim da smo se zaista povezali zbog iskustava i energija koje delimo, a to je ono što nam je uglavnom zajedničko – dodala je ona.

Ovaj par prikazuje svoj raskošan način života na Internetu, uključujući i dan kada je Dejvid svojoj devojci kupio automobil marke Mercedes od 175.000 dolara kao poklon “u sred nedelje”, ali su se suočili sa kritikama trolova koji tvrde da je Vilou sponzoruša.

Ona odbacuje takve komentare i kaže da joj Dejvid pruža stabilnost i sigurnost koja joj je potrebna. Ona je dodala da uprkos njihovoj razlici u godinama, njih dvoje dele mnogo zajedničkih interesovanja, uključujući i česte luksuzne izlaske na večere i žurke. Ovo za Vilou nije prva veza sa starijim muškarcem. Naime, ona je ranije bila u vezi sa 42-godišnjakom i 37-godišnjakom.

– Zapravo sam izlazila sa starijim muškarcem pre nekoliko meseci i naša razlika u godinama je bila oko 20 godina. Jednom sam bila sa 42-godišnjakom, što je trajalo oko dve godine. On je bio san snova, ali mi se previše svideo i uplašila sam se, pa sam ga iskulirala. I drago mi je što jesam, jer me je to dovelo do Dejvida. Moja poslednja veza počela je slično kao i ova, ali taj momak nikada uradio ono što mi je obećao. Dejvid je održao svoju reč o svemu, što mi je zaista seksi. On se brine o meni, da mi ništa ne zafali i da mi je sve potaman, što je meni zaista važno. Potrebna mi je ta vrsta stabilnosti i sigurnosti u životu u ovom trenutku – rekla je ona.

U budućnosti, par se nada da će zajedno zasnovati porodicu i već su razgovarali o deci. Vilou kaže da su njena porodica i prijatelji prigrlili njenog novog momka, ali neki ljudi i dalje veruju da je Dejvid samo njen sponzor.- Mojim roditeljima se jako dopada to što me je usrećio i koliko je dobar prema meni. Nedavno mi je kupio Mercedes AMG kao poklon za “Srećan četvrtak”, tako da me je stvarno nenormalno razmazio, što i moj otac radi. Veoma je zahvalan što imam nekoga ko se prema meni ponaša kao on. I moji prijatelji nas obožavaju, ali nekolicina i dalje misli da je on moj sponzor – rekla je ona.

Vilou i Dejvid često objavljuju detalje svoje veze na TikTok-u, gde imaju preko 17 miliona pregleda i preko 2 miliona lajkova samo na jednom klipu. Na tom snimku vidimo ovaj par kako zavodljivo pleše dok Dejvidove ruke prelaze preko tela njegove mlađane devojke. Međutim, okrutni trolovi kažu da par više liči na oca i ćerku nego na par.

– Ples tate i ćerke je nešto najslađe – napisao je jedan gledalac.

– Volim da vidim lepu povezanost između oca i ćerke – dodala je druga osoba.

– Auuu kakav tata pun ljubavi – napisao je treći.

– Nemoguće da je tako zgodan – napisala je jedna osoba.

– Čekaj, kako je samo sladak, vas dvoje izgledate preslatko – prokomentarisao je drugi.

– Ovo je nešto najslađe na svetu – zaključio je jedan gledalac.

Uprkos pomešanim reakcijama, Dejvid i Vilou kažu da nisu zabrinuti zbog razlike u godinama i da su odlučili da ignorišu sve negativne komentare, piše portal Dejli Mejl.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page