ON IMA 190 KILOGRAMA, A ONA 50: Jede na svaka dva sata, svi ih pitaju kako im izgleda INTIMNI ODNOS, a odgovor ostavio BEZ REČI

Haftur Julijus Bjornson (34) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instruktorka Kelsi Henson (33) ima svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena. Lakša je od njega čak 140 kilograma. Zvezda serije “Igra prestola” koji je glumio lik kojeg oslovljavaju sa Planina, sa svojom suprugom glavna je atrakcija gde god da se pojavi.

Njih dvoje važe za najneobičniji par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra 2018. godine, a ljudima je uvek smešno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Mnogi su komentarisali da mu devojka izgleda kao ćerka i pitali ga – kako se oni ljube.

Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi kao jedan od najjačih muškaraca u svetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspešne “mase”.

– Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu – rekao je Planina za “Daily Mail”.Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može da leti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga otkrila koliko je Planini potrebno mnogo hrane.

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smeh Kelsi.Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimini odnos, Planina je bio kratak u odgovoru: “Ona je uvek gore”.

Par se upoznao u septembru 2017, kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. Između Planine i “Palčice” odmah je sevnula varnica.

IZVOR:(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page