Ruzedski: Novak želi da igra još dugo

Podelite s Prijateljima

Svi koji se nadaju da Novak Đoković broji sitno na ATP turu, najbolje da napuste tu nadu. Svi koji priželjkuju da era najboljeg tenisera svih vremena, što pre dođe do kraja, najbolje da promene sport. Jer to se neće desiti – tako bar kaže Greg Ruzedski, nekada najbolji britanski teniser, a sada komentaror na TV.

– Razgovarao sam sa Đokovićevim menadžerom i on mi je rekao da Novak želi da nastavi da igra još mnogo vremena – objasnio je nekada četvrti reket sveta i finalista Ju-Es opena u podkastu Endija Rodika. U pitanju je najverovatnije Mark Maden.

Bivši broj 1 i šampion Ju-Es opena, mada pola decenije kasnije od sagovornika, pitao je Ruzedskog šta misli o Đokovićevoj operaciji.

– Povreda meniskusa ne mora da bude opasna. On je već u Parizu počeo da se oseća bolje i ne možemo da odbacimo mogućnost da će da se takmiči još dve, tri pa i četiri godine.

Ruzedski nikada nije štedeo komplimente na najboljeg sportistu sveta, pa ni sada:

– Novak je najdisciplinovaniji sportista koga sam ikada video. Njegov menadžer mi je rekao da želi da bude Tom Brejdi tenisa – uporedio ga je sa legendom američkog fudbala.

Đoković se još oporavlja od operacije, ali nije odustao od takmičenja na Vimbldonu. Prema informaciji Bi-Bi-Sija, on će sutra doći u London i na licu mesta odlučiti narednih dana da li da igra turnir na kome je osvojio sedam titula. Novaka posle Vimbldona čekaju Olimpijske igre i to je verovatno jedini razlog zbog koga okleva da zaigra u Londonu. Jer, prvo mora da bude siguran da ne postoji rizik od obnove povrede koja bi mogla da ga spreči da se bori za medalje na olimpijskom Rolan Garosu.

IZVOR:SPORTKLUBN1INFO.RS

 

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page