‘RUZICA(36) ZIVIM SAMA U RASKOSNOM STANU ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU

Podelite s Prijateljima

Interesi
Ples je moja strast, nudi vrata za oslobađanje emocija i uživanje u svakom prolaznom trenutku. Uranjanje u knjige i istraživanje novih destinacija okrepljuje me, dok otkrivaju zadivljujuće svjetove koji čekaju da budu otkriveni. Umijeće kuhanja zauzima posebno mjesto u mom srcu; Užitak je izrađivati ​​ukusna jela za svoje najdraže, posebno crpeći inspiraciju s putovanja.

Licni Opis
Jako sam ponosan na svoju domovinu, njegujući njenu ljepotu i raznolikost, ali jednako me privlači istraživanje novih kultura i tradicija kroz putovanja. Ukrašavanje tijela tetovažama moj je način umjetničkog izražavanja, a svaka od njih ima svoj značaj i priču. Volontiranje je kamen temeljac mog postojanja; Nalazim ispunjenje u vraćanju društvu i pomaganju onima kojima je to potrebno. Otvorena srca prihvaćam nove avanture i tražim partnera koji dijeli moju želju za životom i nestrpljiv je krenuti sa mnom na ovo uzbudljivo putovanje.

Tražim
Tražim gospodina ljubaznosti i poštenja, nekoga tko je predan njegovanju mira i razumijevanja u odnosima, njegujući vrijednosti ljubaznosti i međusobnog poštovanja. U svojoj potrazi nadam se da ću pronaći srodnu dušu koja odražava moj etos, prihvaćajući suosjećanje i toleranciju u interakcijama sa svijetom. Ono što želim je partner koji me podržava i dobronamjeran, netko tko stoji uz mene dok nastojim isklesati budućnost prepunu vedrine i radosti. Moja težnja je susresti čovjeka koji cijeni vrline ljubaznosti i empatije, koji se trudi za slaganje i prijateljstvo u odnosima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME N PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page