SANJA(41)”ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMJENU SLIKA DODAJTE ME”

Podelite s Prijateljima

LIK
Mama mi je uvijek govorila da je biti žena i graditi stabilne poštene odnose najteži posao na svijetu i od djetinjstva me pripremala da kuham, čistim i da izgledam sjajno!))) Ne znam da li sam ja uspjeti u ovim vještinama, ali još nisam oženjen! Želio bih vam pokazati sve talente koje sam stekao i dokazati vam da mi, Ukrajinke, znamo kako učiniti svog muškarca ugodno!))) Dao bih sve od sebe da budem zanimljiv u razgovoru s vama i da vam bude ugodno kada vam ste sa mnom!) Znate da hobi osobe može pokazati njezin karakter! Moji hobiji su čitanje, šetnja parkom, bavljenje sportom da bih imala dobru formu i naravno kuhanje!!!!!)))) Što mislite o ovim hobijima? Što vam mogu reći o meni? Nadam se samo dobrim stvarima!!!))) Ja sam laka djevojka, volim se smijati i slušati zanimljive viceve! Imam mnogo prijatelja i volim provoditi vrijeme s njima, ali ne u glasnim klubovima – radije u malim kafićima ili čak kod kuće – gledajući zanimljiv film! Ali u meni je takva praznina!( Ja sam usamljena djevojka i nadam se da ćeš promijeniti situaciju i otvoriti moje srce i dokazati mi da ljubav postoji!

INTERESI
Ja sam djevojka koja toliko voli stvari u životu!) Volim provoditi slobodno vrijeme sa zanimanjem i sa zadovoljstvom!) za sebe i za druge!) Volim kuhati, počevši od djetinjstva!) Mama me naučila da to radim. kuhaj i sada mislim da mogu zadovoljiti sve ukuse!) Želio bih vas iznenaditi ukrajinskom kuhinjom! Moja rodbina i prijatelji uvijek kažu da znam dobro kuhati! Želiš li da pronađem put do tvog srca kroz tvoj želudac? Pokušat ću sigurno!) Volim čitati! U našem suvremenom svijetu zvuči čudno – ali više volim nabrajati pravu papirnatu knjigu i osjetiti njen miris i sjediti u stolici, pokrivenom toplom koricom i čitati nešto zanimljivo!) Volim i sport! Nisam veliki obožavatelj, ali volim osjećati da sam u dobroj formi za svog muškarca!) Također igram odbojku malo s prijateljima u parku! ) smiješan je i zanimljiv način za provođenje vremena!) Nadam se da ćete podijeliti neke hobije sa mnom! Volio bih naučiti kako ići u ribolov!) voliš li pecati?) Koji su tvoji hobiji? Možete li podijeliti sa mnom? Kako provodiš slobodno vrijeme?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znate, jako sam nezadovoljan čovjekom koji živi u blizini! U mom gradu, u mojoj zemlji, pa čak i na postsovjetskom teritoriju! Ako znate što je to!) Zašto sam ovdje u potrazi za drugom polovicom? Odgovor je vrlo jednostavan – tražim zrelog, iskusnog, zanimljivog muškarca koji se zna ponašati prema ženi! Tko zna da svaka djevojka zaslužuje da bude voljena i da joj se vjeruje i jednostavno podržava! U mojoj zemlji to je veliki problem jer većina vjeruje da je djevojčica rođena da kuha, sjedi kod kuće i čisti i odgaja djecu! Ostalo je gotovo nemoguće, a čak i ako je moguće – to je pogrešno!( Možete li vjerovati? Možda nisu svi muškarci takvi ali ja sam samo takve srela!( Vjerujem da je u inozemstvu situacija drugačija i mogu biti sretna s muškarcem iz drugog zemlja! Spreman sam napustiti život ovdje i ako je takva mogućnost da svoje odnose izgradim u drugoj zemlji!) Zahtjevi za muškarca iz mog sna su samo jedan – budi dobar čovjek i voli me! Ostalo me uopće ne zanima!) sve što mogu zaraditi i dobiti sam – uz vašu podršku!)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page