SLOBODANKA@IMAM 33 GODINE I ZIVIM U BANJA LUCI ZELIM MALO MUSKOG DRUSTVA JAVITE SE

Podelite s Prijateljima

Interesi

Fotografija, fitness, pečenje, putovanja.Tražim tu jednu osobu koja će postati moja srodna duša. Važno mi je da je naša veza duboka i pouzdana, kao da smo stvoreni jedno za drugo.
Tražim muškarca koji će mi biti životni partner, prijatelj i partner. Trebali bismo se osjećati ugodno jedno s drugim, kao da smo oduvijek tu. Važno mi je da se naša povezanost temelji na međusobnom poštovanju, podršci i razumijevanju. Želim da moj partner bude netko na koga se mogu osloniti u svakoj situaciji i tko se može osloniti na mene. Moramo dijeliti zajedničke vrijednosti, interese i ciljeve u životu. Važno je da naša povezanost bude inspirativna i pomaže nam da zajedno rastemo i razvijamo se.
Tražim voljenu osobu!

Licni Opis

Čini mi se da sam prilično neobična dama. Ja sam fotograf i imam posebnu viziju ovog svijeta. Niskog sam rasta i ponekad mi se čini da je to definitivno moj nedostatak. Iako znam da se često kaže da su male žene stvorene za ljubav. Slažeš li se? Unatoč tome što izgledam kao djevojčica, imam prilično ozbiljne planove za život. Volim aktivan način života, slušanje dobre glazbe i gledanje uzbudljivih filmova. Naravno da fotografija zauzima velik dio mog života i u malim stvarima mogu pronaći nešto lijepo.

Tražim

Čini mi se da će se kao pravi muškarac svaka žena osjećati samouvjereno. To je osoba koja podržava i pruža zaštitu. Briga, pažnja i naravno razumijevanje vrlo su važni jer se na tome grade jaki i trajni odnosi. Uvijek je zanimljivo sklapati nova poznanstva, to daje iskustvo, bez obzira što će na kraju biti. 🙂
Želim uvijek imati sunčane dane, pa predlažem da dajem samo radost. Možda postoji netko tko je blizak mojim interesima i mojim pogledima na život?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page