SLOBODANKA”TRAŽIM ČOVJEKA ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT NA SELU JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Vesela, ljubazna, iskrena, ranjiva. Predajem defile na revijama u školi estetskog razvoja. Sanjam da živim u vlastitoj kući uz more sa svojom obitelji (mužem i djecom). Volim ljeto. volim toplinu. Sunce. Želim posjetiti Fidži, Bali, mnoga druga mjesta. Želim putovati.Ja sam mekana, inteligentna i ljubazna žena s dobrim smislom za humor. Po prirodi sam vrlo smirena i volim stvarati udobnost kod kuće. Volim izgledati elegantno i uvijek biti u dobroj formi. Volim aktivan odmor i provodim vrijeme u prirodi)) Ja sam romantična djevojka i volim kad muškarac zna pokazati im osjećaje Ako tražite pravu ženu – našli ste je)) To sam ja))
Mislim da se po karakteru odmah može saznati kakva je osoba zapravo. Jako sam vesela, ljubazna, odzivna. Nikad ne radim loše stvari. Ako se prema meni dobro postupa, onda sam još bolje. Volim činiti dobro i pomagati. Imam smisla za humor, naravno, svatko razumije moj humor na svoj način, ali ja volim smiriti situaciju, i šalim se) Imam i svoje stajalište i svoje mišljenje, branim ga samo kada stvarno je potrebno. Volim slušati i razgovarati, spreman sam razgovarati o bilo kojoj temi, uživam u komunikaciji s osobom i volim podijeliti svoja razmišljanja. Mogu se odmah pouzdati u osobu, ali samo kad i ona učini isto.
Ljepota, priroda, more, putovanja, roleri. Obožavam film: ‘U jazzu postoje samo djevojke’, ali volim gledati trilere. Zanimljive, zamršene, misteriozne priče o ubojstvima. Volim rolanje. Osjećaš slobodu, krećeš se, a vjetar ti raznosi lice. Uživam u ovom procesu. Volim raditi s djecom i odraslima te ih naučiti lijepom hodu i poziranju. To povećava njihovo samopoštovanje, čini ih samopouzdanijima. I uživam u procesu i rezultatu.Volim dobre filmove, pogotovo povijesne.. Volim čitati knjige. Moji favoriti su klasici ruske književnosti XIX stoljeća. Bavim se nekim sportom, ležećim fitnesom i trčanjem. I naravno moj veliki hobi je praviti lijepa iznenađenja ljudima koje volim)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ljubazan, ljubazan, brižan, inteligentan, samodostatan, velikodušan, mlad dušom i tijelom, visok, zgodan.Želim osobu kojoj mogu dati sve od sebe i dobiti isto zauzvrat. Želim da imaš smisla za humor. Želiš sa mnom podijeliti nova iskustva i avanture. Želim da mi daješ spontane poljupce i da mogu ostati do kasno s tobom. Moramo imati međusobno poštovanje i razumijevanje i ne zlostavljati zbog gluposti. Od držanja za ruke do dijeljenja tajnih pogleda, trebao bi biti fizički intiman sa mnom, kao i emocionalno prisan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page