Svekar i ja smo u tajnoj vezi, izluđuje me čim priđe.” Samo me je poljubio na jedno mjesto i ja sam u tom trenutku doživjela sve ono što nikada nisam u životu.

Podelite s Prijateljima

Kada se spomene neka ispovest moramo da kažemo da ima mnogo onih koji privuku paznju od mnogo širokih narodnih masa.

Kada covjek ima neku vrstu tajne kao sto je ova i kada ne moze nikome da kaze jako im je tesko da zive sa njom a onda se trazi savjet i misljenje od nekih nepoznatih osoba pa neki cak naprave i anonimne cijene.

no sto moram da kazem jeste to da od kada sam se udala jako sam nesretna bila ali moj svekar je bio taj koji je napravio od mene najsretniju zenu.

On je neko ko za svoje godine izgleda jako lijepo i dobro au njegovoj kući sam tri godine a da njega nema ja bi se davno razvela od muze jer hemije odavno nema, nema ono što me pokreće kod supruge ali zato svekar ima sve to.

Kada me on poljubi na jedno mjesto na tijelu to me dovede do ludila da ni sama ne znam šta da radim i kako da se ponasam. jA SAM UVIJEK GOVORILA da za nas treba da se odvojimo, da svima kažemo za našu ljubav i život i da nastavimo tamo gdje smo stali aali on to još uvijek ne zeli i rekao je da bolje da lazem jer nam za sada ne treba problem.

Priča žene, koja je osvanula na društvenim mrežama 2019, zaprepastila je mnoge ljude, pitajući se da li je nešto ovako zaista moguće da se dešava u realnom svetu. A iako je prošlo nekoliko godina, i dalje ne prestaje da šokira javnost.

Naime, igubila je muža i ostala sama sa četiri sina. Nakon smrti supruga – svekar ju je oženio! Iako se dugo premišljala šta da uradi, na kraju je pristala na brak zbog interesa, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

“Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stari.

Nakon što je moj muž napustio ovaj svet pre 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja dece, obaveza.

Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost. Inače svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, pre mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se venčali, nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnsno tako je bilo do pre mesec dana.

Jednstavno desilo se, niti se ja, niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog.

Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… pokoj mu duši”, zaključila je.

IZVOR”(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page