VESNA”IMAM 35 GODINE I ZIVIM U AUSTRIJI JAVITE MI SE ZA UPOZNAVANJE”

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Bavim se svime što mi pomaže u rastu – i profesionalnom i duhovnom. Po meni je učenje uvijek zanimljivo, najvažnije je pronaći obrazovanje po svom ukusu! Volim učiti više o kazalištu, o pozornici i povijesti te umjetnosti. Osim toga, volim igrati na pozornici – staviti “maske” različitih karaktera, živjeti te uloge i pružiti publici pravi spektar emocija! Najbolji sport za mene je plivanje, pa gotovo svaki vikend prijepodne provodim u bazenu.

Samoopis:

Emotivna sam, ali u isto vrijeme i uravnotežena. Volim “davati” – moju toplinu, pažnju i utjehu. Postoje različiti tipovi žena – karijeristice, domaćice, strastvene lavice… Čini mi se da sam žena ljubavi, žena inspiracija. Ja sam taj s kojim će vaše večeri postati ugodne, tople i tako dugo očekivane. Ja sam onaj čijih ćeš se očiju sjećati kada budeš daleko od kuće. Upravo sam ja žena koja će ti pružiti pravu ljubav – nježnu, ali u isto vrijeme strastvenu i izdržljivu.

Vesna traži:

Muškarac mojih snova… Kakav je? Htjela bih da on bude taj koji zna raspravljati, razgovarati i podijeliti ono što ga tišti, ili, naprotiv, veseli. Želim ga uzeti za ruku i osjetiti ne samo toplinu i nježnost, već i snagu – ne toliko fizičku koliko snagu karaktera. Želim biti s osobom koja može postati pravi saveznik, prijatelj, ljubavnik i samo netko s kim će moje srce biti u pouzdanoj zaštiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “VESNA”IMAM 35 GODINE I ZIVIM U AUSTRIJI JAVITE MI SE ZA UPOZNAVANJE””
  1. Mislim da smo na istom putu, imamo iste ambicije. Ljubav je ipak centralna, uzrok samog zivota. Ponekada je lakse biti dvoje u savrsavanju samoga sebe. Dragi vi, javite se sto pre. Pozdrav Ivan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page