VIDEO: Ruska ljepotica traži muža koji će joj napraviti dijete, a sve zbog…

Elena Komleva ima 29 godina i živi u Čeljabinsku u Rusiji, a oglas u kojem traži muškarca koji će joj napraviti dijete objavila je na društvenoj mreži VKontakt (ruski Facebook), piše britanski Metro.

Oglas pod naslovom “Ostavi trag u meni” je glasio: “Večer prije svog 29 rođendana objavljujem konkurs. Moja majka želi unučiće da bi im mogla dati svu dječiju odjeću koju je godinama skupljala. Ali mene još uvijek niko nije zaprosio. Pa ako si mlad, snažan i zdrav, javi se. Moja majka će izabrati pobjednika. Ona najbolje zna šta meni treba“.

Naravno, kako to obično biva, počeli su da joj se javljaju napaljeni muškarci. “Ostavljao bih rado trag u tebi, iznova, iznova i iznova. Baš si zgodna“; “Hm, žena koja treba da se spasi – spreman sam da pomognem” i “Mlad, snažan, zdrav i spreman” – samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod oglasa.

Ipak, javili su se i oni koji su (s razlogom) izrazili zabrinutost: “Volio bih ti pomoži, ali mi se čini da bi mi tašta bila vještica“.

Na pitanje jednog korisnika “Šta je sa moralom?“, Lena je odgovorila: “Nemam se čega stiditi. Jednom sam bila zaljubljena, ali nisam bila sretna. Nadam se da ću naći muža, ali bit ću zadovoljna i da nađem samo biološkog oca. To će bar ušutkati moju majku“.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

PROFIL

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page