ZEHRA’IMAM 44 GODINE I USAMLJENA SAM JAVITE MI SE DA SE DRUZIMO I UZIVAMO

Podelite s Prijateljima

Interesi

Pronalazim harmoniju u glazbi, gubeći se u melodijama koje pokreću dušu. Filmovi osvajaju moju maštu, svaki film je putovanje u različite svjetove i emocije. Kazalište je još jedna moja strast, gdje izvedbe uživo pale moja osjetila i prenose me u nova područja pripovijedanja.Smatram se ženom velikog srca, dragom i ljubaznom damom, koja je uvijek dobro raspoložena. Uvijek usrećujem ljude. Prijatelji me opisuju kao ljubaznu komunikativnu i susretljivu. Želim ostati misterij kako bih vas mogao još više zainteresirati! Ali mislim da će vam moji hobiji reći više o meni jer su izvanredni. Otvoren sam za komunikaciju i čekam vaše pismo! Slobodno me pitajte što god vam padne na pamet. Odgovorit ću na svako vaše pitanje. Dajte nam da se upoznamo, dajte nam da to ostvarimo.

Licni Opis

Ja sam Victoria — moje ime utjelovljuje pobjedu i upravo tako živim svoj život. Stalno sam aktivan, bilo da se radi o istraživanju novih hobija, putovanjima na nepoznata mjesta ili postavljanju izazova novim znanjima. Učenje je moja strast, a svaki dan donosi novu priliku da osvojim nešto novo.
Moj je život niz pobjeda, velikih i malih, dok svako iskustvo prihvaćam s entuzijazmom i odlučnošću. Uspijevam u rastu i otkrićima, vjerujući da je svaki neuspjeh prilika za učenje i izlazak jači. Samo imam neuspjehe u ljubavi, ali nadam se da će se situacija promijeniti nabolje kako sam ovdje.

Tražim

Trebam muškarca koji utjelovljuje iskrenost i poštenje, nekoga tko žudi za strašću i dubokim iskustvom istinske voljenosti. On cijeni istinske veze i željan je ponovno otkriti dubinu i radost ljubavi. Čovjek koji je spreman prihvatiti životno putovanje s ranjivošću i dijeliti ljepotu uzajamne privrženosti i druženja.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page