Zgodna Esma Zivim u Sarajevu Imam 33 Godine i Zlim Upoznati Muskarca za DRUZENJE I VEZU

Podelite s Prijateljima

Interesi

Ples je moja strast, nudi vrata za oslobađanje emocija i uživanje u svakom prolaznom trenutku. Uranjanje u knjige i istraživanje novih destinacija okrepljuje me, dok otkrivaju zadivljujuće svjetove koji čekaju da budu otkriveni. Umijeće kuhanja zauzima posebno mjesto u mom srcu; Užitak je izrađivati ​​ukusna jela za svoje najdraže, posebno crpeći inspiraciju s putovanja.Ja sam zrela i pozitivna žena koja želi biti sretna. Mislim da u svojim godinama još mogu biti sretan. Ja sam obična žena slomljenog srca – ali sada se nadam da ću pronaći pravog čovjeka koji će mi pomoći da to popravim. Uvijek pokušavam ostati pozitivan i u ljudima vidim samo dobre stvari. Volim sport i kuhanje. Sada mi je san stvoriti obitelj i pronaći oca za svoju kćer.

Licni Opis

Jako sam ponosan na svoju domovinu, njegujući njenu ljepotu i raznolikost, ali jednako me privlači istraživanje novih kultura i tradicija kroz putovanja. Ukrašavanje tijela tetovažama moj je način umjetničkog izražavanja, a svaka od njih ima svoj značaj i priču. Volontiranje je kamen temeljac mog postojanja; Nalazim ispunjenje u vraćanju društvu i pomaganju onima kojima je to potrebno. Otvorena srca prihvaćam nove avanture i tražim partnera koji dijeli moju želju za životom i nestrpljiv je krenuti sa mnom na ovo uzbudljivo putovanje.Želim ovdje pronaći poštenog čovjeka koji je ljubazan i želi isto što i ja – stvoriti obitelj. Želim otvorenog muškarca, bez tajni, koji će mi reći sve svoje želje. U idealnim vezama muškarac i žena trebali bi biti potpuno iskreni jedno prema drugom. Također bih voljela pronaći muškarca kojem ne smeta što imam kćer.

Tražim

Tražim gospodina ljubaznosti i poštenja, nekoga tko je predan njegovanju mira i razumijevanja u odnosima, njegujući vrijednosti ljubaznosti i međusobnog poštovanja. U svojoj potrazi nadam se da ću pronaći srodnu dušu koja odražava moj etos, prihvaćajući suosjećanje i toleranciju u interakcijama sa svijetom. Ono što želim je partner koji me podržava i dobronamjeran, netko tko stoji uz mene dok nastojim isklesati budućnost prepunu vedrine i radosti. Moja težnja je susresti čovjeka koji cijeni vrline ljubaznosti i empatije, koji se trudi za slaganje i prijateljstvo u odnosima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page