ZGODNA HATMA”ZELIM UPOZNATI STARIJEG ZA DRUZENJE MENI JE 27 JAVITE MI SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi
Jako volim sport, nogomet, a kao dijete otac me često vodio sa sobom. Volim i brzu vožnju, volim gledati utrke. Idem u kino, ponekad volim leći na sofu i upaliti zanimljivu opuštajuću seriju. Uživam kuhati i učiti nova jela.Mlada sam, energična i karizmatična. Uvijek ostajem optimist. Volim romantiku i strast u komunikaciji i želim izgraditi ozbiljnu vezu. Ranjiva sam i sentimentalna – volim čitati knjige i piti topli čaj. Moj životni moto je sreća je u malim stvarima! Uživam u svakom danu i sanjam o čudu. Moji snovi su jednostavni i to bi mogao biti ti.

Licni Opis
Što da kažem o sebi, živim u Italiji u Milanu. Radim kao frizer, imam snove i želje. Volim sport, otac i ja smo često išli gledati nogomet, možda je otac samo želio sina za sebe hee hee, ali ja sam se rodio (ovo je minuta šale). Volim putovati, naučiti nešto novo, volim čitati, moji ukusi za knjige su različiti, od psihologije do erotskih romana, da, da, to volim, ima knjiga koje stvarno diraju u dušu. I nadam se da ću pronaći svog muškarca, s kojim će biti i ljubavna priča.

Tražim
Važno mi je da moj muškarac nije loša osoba, da nije zao, da ne diže ruku na ženu, mislim da je to najvažnije. A ostalo odlučuje LJUBAV, ona će učiniti sve za nas, ako smo zaljubljeni, sve ostalo nam više neće biti važno, glavno je da budemo blizu jedno drugog.Sanjam o tome da upoznam muškarca koji je spreman dijeliti moj svijet. Tko je spreman da me nasmije bez razloga. Pouzdanost i lojalnost su najvažnije stvari. Želim biti djevojčica u njegovim snažnim rukama, voljeti i biti voljena. Volim stvarati udobnost u kući i treba mi muškarac koji će izgraditi ovu kuću 🙂 Moj muškarac treba biti razigran i romantičan, maziti svoju ženu brigom i pažnjom – kava u krevetu bit će veliki plus. Ako ste spremni to činiti svaki dan, onda ste vi muškarac kojeg tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page