Ena, 56 godina želi upoznavanje preko kamere jer TRAŽI PRAVOG ČOVJEKA ZA BRAK!

Ena, 56 godina traži upoznavanje preko kamere

O meni…

Zdravo, moje ime je Enisa. Ja sam jedna pristojna dama iz Tuzle, imam 56 godina. Prijatelji me zovu Ena.  Po zanimanju sam frizerka. Zadovoljna sam svojim poslom i ne bih ga mijenjala u životu.Radim kod privatnika. Bila sam u braku  i u tome braku sam dobila dvoje djece. Taj brak je okončan prije petnaest godina. Za sebe mogu reći da sam iskrena i stidljiva osoba. Romantična sam i volim lijepe emocije.  Trudim se da lijepo izgledam i oblačim se pristojno. Crnka sam i imam crne oči. Kao frizer, redovno eksperimentišem sa svojom kosom.

Tražim…

Upoznavanje preko kamere jer očekujem iskrenog muškarca. Moja ponuda se odnosi samo za ljude koji žele da budu u ozbiljnoj vezi i ostvare brak. Iskrena sam pa tražim iskrene ljude. Ozbiljna sam pa očekujem ozbiljne ponude. Tražim i očekujem situiranog muškarca jer imam sve što mi treba u životu pa i od njega očekujem isto. Moj izabranik treba da ima stalni posao ili redovne prihode, kao što imam i ja, kako bismo živjeli i bili sretni u životu.  Očekujem da me poštuje kao što ću i ja da poštujem njega. Što se godina tiče očekujem da budu od 55 do 65.  Javite mi se u oglas pa ćemo dalje da stupimo u kontakt i da ostvarimo nešto.

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Postovi na ovom web site-u su autentični i sadržavaju autorska prava. Kopiranje postova dozvoljavamo jedino uz NAVOĐENJE DIREKTNOG LINKA POSTA KOJEG KOPIRATE KAO GLAVNOG IZVORA. Svako drugo kopiranje biti će legitimisano pod povredom.

Hvala na razumijevanju,

Autor

 

Foto: Profimedia/Printskrin

Fotografija je simbolična.

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?