MELISA IMAM 34 GODINE I OSTALA SAM SAMA BEZ MUZA ZELIM UPOZNAVANJE I VEZU

Interesi

Ja sam osoba koja ne voli da sedi mirno! Putovanja za mene nisu samo odmor, već način da istražim svijet, napunim se novim emocijama i proširim svoje vidike. Volim da istražujem različite kulture, probam nacionalnu kuhinju i divim se lepoti prirode. Ali u svojoj profesiji stomatologa ne stojim mirno. Konstantno učim, pratim novosti u stomatologiji i učestvujem na konferencijama. Sport je moj izlaz. To mi daje energiju i samopouzdanje. Volim trčati, plivati, baviti se jogom. Život je beskonačan tok novih prilika i želim ih maksimalno iskoristiti!

Licni Opis

Ja sam dama koja vjeruje u dobrotu i nježnost. Vjerujem da ovi kvaliteti čine svijet boljim mjestom. Srećna sam što sam žena, volim da razvijam ženstvenost u sebi, trudim se da budem graciozna, elegantna, nežna. Puno je ljubavi i saosećanja u mojoj duši, želim da pružim toplinu i radost svima koji me okružuju. Moja profesija je zubar. Volim svoj posao, pomažem ljudima da postanu ljepši i zdraviji. Važno mi je da u ordinaciji stvorim atmosferu smirenosti i povjerenja kako bi se svaki pacijent osjećao ugodno i sigurno. Vjerujem da su ljepota i zdravlje usko povezani i sretna sam što sam dio ovog divnog procesa!

Tražim

Sanjam o pravoj ljubavi, takvoj koja može da zagreje dušu i da ubrza srce. Želim da upoznam hrabrog, inteligentnog, dobrog čoveka sa kojim mogu da podelim sve svoje radosti i tuge. Spreman sam da dam svoju ljubav, nežnost, brigu i radost. Želim da uživam u svakom trenutku provedenom zajedno, da osetim njegovu toplinu pored sebe, da podelim svoje snove, da se radujem uspesima. Neka naša ljubav bude jaka kao granit i nježna kao cvijet. Cekam te draga moja i verujem da cemo se sresti!

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?