Imam 20 godina, svakog vikenda se opijam i muvam sa drugim tipom, a sve zbog..ISPOVEST BEOGRADSKE TINEJDZERKE

Ispovest beogradske tinejdžerke!

Prošle godine sam upisala faks. Ne znam da li je to bila dobra odluka. Ne volim da učim, ali imama visoke ciljeve u životu. Ono što volim, a smatram da svaka mlada devojka voli, jeste noćni provod i izlazak u grad.
Ja ne volim kada mi mama i tata pričaju da moram da se uozbiljim i počnem da učim. To mi je tako dosadno jer ni moji drugari ne rade ništa različito od mene.

Sa druge strane volim da izlazim i da se provodim, ako neću sada, kada ću? Ja i moje drugarice obožavamo folkoteke i splavove i uvek budemo ful skockane kada krenemo u \”život\”. Naravno, alkoholisanje se podrazumeva, jer čemu izlazak ako se potpuno ne uživa u provodu? Tu uvek budu i neki momci, jer je moja ekipa sastavljena od devojaka koje brinu o svom izgledu, i uvek budemo na meti nekih lovaca (hehe). Ipak, ima razlike. Kada mene alkohol ponese, često padam u naručje momaka, dok moje drugarice tvrde pazar i odbijaju ih. Jednostavno, ne mogu da izdržim, i kada mi se neki dečko svidi rado ću se sa njim poljubitim bez obzira šta će ko reći. A sutra? Ma nek bude šta bude.

Samo izađite u grad i pitajte ko je Iva!

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?