Poznato kada Novak Đoković igra Dejvis kup mečeve protiv Grčke u Beogradu: Spremite se za spektakl

Dejvis kup reprezentacija Srbije ovog vikenda igra meč za popunu Svetske grupe protiv Grčke u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

Program počinje u subotu od 15 časova, a prvi će na teren izaći Miomir Kecmanović u duelu protiv jednog od dvojice malo poznatih grčkih tenisera Aristotelisa Tanosa.

Nakon tog meča na programu je duel Novaka Đokovića i Joania Ćilasa. Stefanos Cicipas ne nastupa za Grčku.

Subota

15:00 Kecmanović – Tanos

sledi Đoković – Ćilas

Nedelja

Đoković i Međedović – Cicipas i Azoides

Đoković – Tanos

Kecmanović – Ćilas

(Telegraf.rs)

PROCITAJTE I OVO

KAKO JE MOGUĆE DA NOVAKOV SIN NAVIJA ZA PARTIZAN? Najbolji teniser ikada progovorio kako je nastala ta ljubav!

„On dolazi jednom kući, šal Partizan, idemo Grobari.“

Novak Đoković je gostovao u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ premijerno na Blic televiziji, gde je na kraju emisije dobio zanimljivo pitanje koje ga je nasmejalo.

Ivan Ivanović je upitao:

– Kako si dozvolio da Stefan navija za Partizan? –Novak se osmehnuo i objasnio:

– Meni otac nekad pravi problem oko toga, ali stric je partizanovac, pokojni đed je partizanovac, u tenisu navijam za Partizan, ja sam odrastao u Partizanu. To mi je omogućilo da osvojim mnogo trofeja.

Nastavio je:

– Hteo sam da mu dam izbor, nisu mi pomogla deca koja idu u školu s njim, jer su Partizanovci, a i atmosfera na košarci na Partizanu je sjajna. On dolazi jednom kući, šal Partizan, idemo Grobari, a imao je dresove Zvezde pre toga, ja gledam šta se desilo u poslednja tri sata, odveo sam dete da vidi utakmicu.

Đoković je dodao:

– Moj stric je nedavno proslavio 60. rođendan, bio je gol za mali fudbal, jedan sa crno-belom, jedan sa crveno-belom mrežom, a svi drugari su mu partizanovci, rekao sam ajmo na jednu stranu zvezdaši, na drugu, partizanovci. I ja sam na jednu stranu, oni svi na drugu.

Na kraju je istakao:

 Kaže ja navijam za Zvezdu u fudbalu, za Partizan u košarci, znam da je to za prave navijače Zvezde i Partizana neprihvatljivo. Takođe, planiram da sinu zabranim da ide na utakmice ukoliko jednom bude video da je nekoga uvredio.

IZVOR:HOTSPORT.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?