Ispovest žena o intimnim odnosima u pedesetim: “Spavam tri puta dnevno sa 20 godina mlađim i evo šta mi se dešava”

Ispovest žena o intimnim odnosima u pedesetim prepune su zanimljivih detalja.

Britanka Šakti Sundari (56), iz severnog Londona, udavala se dva puta, ali je otkrila kako je odnos sa njenim novim partnerom, preduzetnikom Robom (36), najbolji koji je ikad imala.

Majka dvoje dece i učiteljica tantričkog odnosa progovorila je o svom intimnom  životu u pedesetim.

Znao je kako da zadovolji ženu i istraživao je nove stvari.

“U 35. godini, ponovo sam se udala i imali smo sjajan intimni život. Međutim, nakon teškog prvog porođaja, odnos mi je bio bolan, što je dovelo do razmirica između nas. Razveli smo se pet godina kasnije. Od tada uvek privlačim mlađe muškarce. Izgledam mlađe nego što jesam, jer sam zdrava. Plešem, trčim, vežbam jogu i meditiram.

Pre četiri meseca upoznala sam Roba na dobrotvornoj akciji u Londonu. Imamo  dva ili tri puta dnevno. Nisam mogla da zamislim da nemamo odnos kad smo zajedno i to uvek traje duže od sat vremena. Bila bih razočarana da je drugačije jer brzi povrsnost nije za mene.

Mlađi muškarci više odgovaraju mojoj energiji i izdržljivosti. Prolazim kroz menopauzu već dve godine, ali to uopšte nije uticalo na moj polni nagon. Za mene odnos nije samo fizički čin. Rob i ja smo na istoj talasnoj dužini – oboje imamo samopouzdanja, otvoreni smo i imamo slične vrednosti, što nas čini kompatibilnim u spavaćoj sobi. Ne osećam da treba da sređujem za mlađeg muškarca. Retko se šminkam, farbam kosu i brijem noge.

Ali muškarci koji me privlače smatraju da sam stvarno zgodna. To nema nikakve veze s tim da izgledam privlačno. Radi se o unutrašnjem samopouzdanju, koje imam. Mislim da je briljantni intimni  život dostupan svakoj ženi.

Želim da poručim ženama da se povežu sa svojim telom i razumeju svoju intimu, jer je to ključno za bolji zivot. Žene u pedesetim godinama ne bi trebalo da osećaju kako je njihov  život završen. Moj je sve bolji.”

Uživamo uzabavama. Biram s kim smem u krevet

Sarah Tajli (54) takođe kaže da sada ima najbolji odnosu svom životu. Ona je trener za veze i živi u Hampstidu u severnom Londonu. Na intimne proslave počela da ide u kasnim četrdesetima i kaže da je to obogatilo njen odnos s partnerom Tomom (36), menadžerom maloprodaje.

IZVOR{STIL.KURIR.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?