OSAM GODINA NISAM IMALA ODNOSE S MUZEM, UVEK ME ODBIJA, a onda sam otkrila šta radi svake noći u 2 ujutru

Ona ne zna kako da reši ovaj problem, i boji se da će joj to uništiti brak!
Na početku braka, sve je bilo sasvim drugačije – njih dvoje bukvalno nisu mogli da skinu ruke jedno sa drugog, a potom se iznenada sve promenilo.U priči anonimne Engleskinje će se verovatno mnogi prepoznati.

– Kada smo se venčali, moj suprug je imao nepresušnu želju za vođenjem ljubavi. Radili smo to svuda gde smo stigli, a ponekad sam se pitala da li je on zavisnik od intimnih odnosa – priča Britanka i nastavlja:
Međutim, sve se promenilo pre osam godina kada je on povredio nogu. Tada nije mogao redovno da vežba, počeo je da jede brzu hranu i naglo se ugojio. Od tada nijednom nismo vodili ljubav. Sve što je moguće sam probala, ali uzalud.

– Kupovala sam intimni veš, govorila mu da ga volim i da mi je i dalje privlačan. Ali, on me je uvek odbijao… Pokušala sam da razgovaram sa njim, ali sam naletela na zid ćutanja. Predložila sam mu i da ode kod lekara, ali on je odmah rekao da to ne dolazi u obzir. Jasno je da je u depresiji, ali i ja sam sve frustriranija jer on bukvalno ne želi da me dodirne. Jedini način da me pomazi je da ga uhvatim za ruke i nateram ga da me zagli – očajna je žena.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

× Kako vam mogu pomoći?