Interesi

Utjehu i spokoj pronalazim u ljepoti prirode, uranjam u krajolike i nalazim mir u ritmu prirodnog svijeta. Kroz filmove krećem na putovanja emocija i mašte. Ples postaje moj radosni jezik, sredstvo izražavanja osjećaja kroz pokret i povezivanje sa suštinom glazbe. Umjetnost kuhanja služi mi kao kulinarsko platno, gdje spajam okuse i tehnike za izradu ukusnih kreacija. Bavljenje sportom okrepljuje i tijelo i duh.Znam da da bi se nešto postiglo u životu treba se puno žrtvovati, ne želim svoju mladost pokloniti za rad, samo za pravljenje karijere, ne želim propustiti priliku da nađem čovjeka! Zato sam tu i tražim svog jedinog! Apsolutno sam otvorena u komunikaciji, ja sam otvorena knjiga za razgovor. Ozbiljno razmišljam o pronalaženju muškarca u virtualnom svijetu. Dakle, ako ste spremni promijeniti svoj život i postati sretni, ja sam spreman pomoći!

Licni Opis

Odišem samopouzdanjem i odlučnim duhom, uvijek nastojim ostvariti svoje želje. Ustrajnost je moj saveznik, jer ostajem nepokolebljiv u ostvarivanju svojih jasnih životnih ciljeva u svim aspektima. Predanost definira moj pristup svakom pothvatu u mom životu. Kada je riječ o stvarima srca, ja sam gorljiva i strastvena osoba, koja pali plamen intenziteta u svemu što radim. Više od svega, ja sam tragač za najzadivljujućim životnim iskustvima. Čeznem za potpunim uspostavljanjem duboke veze s nekim i ne dam se lako pokolebati konvencionalnim privlačnostima.

Tražim

Živjeti punim plućima moj je kredo, prihvaćam ga bez oklijevanja ili ograničenja. Čeznem za izvanrednom osobom koja će ući u moj svijet, nekome tko želi podijeliti radosne trenutke i obostrano obogatiti živote. Otvorena sam za prihvaćanje novih mogućnosti i nadam se da ću se jednog dana moći potpuno prepustiti ljubavi.Ne ograničavam se na traženje samo u svojoj zemlji jer mogu izgubiti priliku pronaći čovjeka koji može živjeti mnogo milja daleko, ne želim tražiti samo u svojoj domovini. Također sam dobro upoznat s drugim zemljama jer sam proveo puno vremena putujući. Želiš li da žena poput mene bude sretna? Mogu te usrećiti sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


One comment:

  1. Ilco Topuzovski

    January 2, 2024 at 12:05 pm

    Gordana pishi mi ako zelish na viber il WhatsApp +38976209950

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa