ADINA”ŽIVIM SAMA U SVOM STANU ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

LIK
Teško je sebe okarakterizirati. Ali mogu reći jednu stvar, nisam najjednostavnija djevojka, od svih najjednostavnijih)) Moje unutarnje kvalitete ne podudaraju se baš s mojom seksualnom ljepotom. Mislim, izvana sam model, ali iznutra sam domaćica. Također, čini se da ako je djevojka jako lijepa, onda nije baš pametna. To je pogrešno. Kad sam bila mala, puno sam čitala. Ljubav prema znanju se isplatila. Imam tri visoka obrazovanja))) Ali sve su to sitnice s onim što mi stvarno nedostaje, a što stvarno nisam doživio i još nisam otkrio za sebe. Da, u pravu si. Ovo je najjednostavnija stvar na svijetu, ali u isto vrijeme najmoćnija i najmoćnija. I nju želim upoznati s tobom. Pokušajmo? A ostalo će reći srce.

INTERESI
Sport je zdravlje, znanje je moć, ljepota je moć! Te tri stvari pokušavam razviti u sebi. Dio vremena provodim u teretani, bazenu, fitnesu. Dio vremena bavim se samorazvojem i traženjem informacija koje me zanimaju. Posao mi pomaže da ostanem u formi i da budem “na vrhu”. Ali kad dođem kući, duboko u duši osjećam: čemu sve to ako sam sama? Nedavno sam počela pisati poeziju. Možda se romantika duboko u meni budi. Također volim kuhati uz vrlo glasnu glazbu. Mislim da sam spreman otkriti još jedan hobi koji će prerasti u “stil” života. Vaša sretna žena) Što kažete?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svaka djevojka je buduća žena i gospodarica kuće. Koja želi stvoriti ugodu u obitelji, a sve članove okružiti svojom ljubavlju. Osjećam se kao da sam spreman za ovo. Ali postoji jedan problem. Gdje si? Moja voljena glava obitelji. Mudar, razborit, vedar i ljubazan. S kojim je dobro i toplo. Koji razumije i podržava. Koji će uvijek saslušati i dati iskusan savjet. Iza koje, kao kameni zid. I koji možeš staviti glavu na grudi i mirno spavati znajući da si voljen. Ti si?Ja sam mala djevojčica velikog i nježnog srca. Sanjati da budem uvučena u ocean pun emocija i strasti sa svojim muškarcem. Okružite ga toplinom i brigom i tisućama poljubaca i zagrljaja svaki dan i noć. Da dišem skladno, želim gorjeti iznutra svaki put kad sretnem svog muškarca nakon dugog radnog dana. Kao odgovor, molim vas, budite iskreni. Pravi muškarac, pravi otac, pravi ljubavnik za mene i našu djecu. Pravi muškarac treba biti samouvjeren, fizički aktivan, imati jaku volju. Želim se uz njega osjećati potpuno zaštićeno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “ADINA”ŽIVIM SAMA U SVOM STANU ZELIM DRUZENJE I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page