ADNA”JA SAM SAMOHRANA MAJKA I ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam veseli optimist! Volim prirodu, ljude, ali ponekad uživam i biti sam. Smirena sam, pažljiva i prijateljski raspoložena osoba. Ne volim kad me netko pritiska. Volim pomagati drugim ljudima da budu sretni. I volim ovaj svijet činiti ljepšim! Ja sam brižna, puna ljubavi i srdačna dama. I naravno, ja sam vrlo aktivna osoba i to ću i ostati.Siguran sam da ljepota žene nije u licu, prava ljepota se ogleda u duši. Moj veliki plus je moj osmijeh i unutarnja ljepota! Ja sam vrlo vesela, vrlo optimistična osoba. Sa mnom se uvijek ima o čemu razgovarati i raditi, ja nisam samo prazna ljuštura. Ja sam strastvena i dovoljno pametna djevojka. Trenutno je samo nekoliko zemalja na mom popisu iza mojih leđa. Ja sam stvarno pozitivna i nježna žena. Ja sam ženstvena. Da?)) Mislim da imam dobar smisao za humor. Ja sam vesela, pozitivna, duhovita i simpatična! Nadam se da sam i ja dovoljno seksi za tebe. To je istina? Moja slabašna figura treba vašu snažnu podršku!

INTERESI
Moj život je pun aktivnosti, nikad ne stajem i nadam se da ću imati toliko energije za cijeli život. Volim se baviti sportom i zabavljati se. Za mene je najvažnije raditi ono što voliš raditi. Kad sam bio dijete, roditelji su mi dali puno znanja i znam što će mi biti najbolje, zato sam takav kakav sam sada.Jako volim kuhati, moja će vas jela jednostavno izluditi. Uostalom, vrlo je važno kuhati ukusno i zdravo. Često pomažem djeci u sirotištima, bavim se dobrotvornim radom. Luda sam za putovanjima i slikanjem, bila sam u više od 30 zemalja i neću stati. Bavim se i borbom prsa u prsa. Zaintrigirani?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje tražim muškarca koji je spreman stvoriti obitelj. Želim da bude pažljiv prema meni i da zajedno proživimo nezaboravne trenutke. Tražim aktivnog muškarca koji uživa u putovanjima, sportu, aktivnom odmoru, koji brine o svom zdravlju i izgledu i voljan je otkriti nešto novo. Više bih volio da je bez loših navika. A neke druge osobine koje također cijenim su obzirnost, velikodušnost i prijateljstvo. Možeš li ti biti taj čovjek?Ne tražim savršenog muškarca. Tražim svog čovjeka. Samo mora biti ljubazan i s dobrim smislom za humor) Važno mi je pronaći svoju srodnu dušu, voljeti i biti voljen, sanjati pored te osobe i ostvariti njegove snove. Svatko zaslužuje ljubav i nekoga tko će te voljeti… I vjerujem da ću uskoro pronaći pravu ljubav)

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

One thought on “ADNA”JA SAM SAMOHRANA MAJKA I ZELIM UPOZNAVANJE JAVITE SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page