AFRODITA IZ ALBANIJE ZELI DRUZENJE I BRAK DODAJTE JE

By romansa.info jun9,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Stvarno uživam raditi neke ručno rađene stvari. To mi je glavni hobi i kad radim takve stvari uživam i osjećam zadovoljstvo. Ručno rađene narukvice, na primjer, darovi za roditelje, rodbinu ili prijatelje. Sviđa mi se. Sport mi je također hobi, svako jutro trčim, ustajem u 6 ujutro i trčim 40 min. Trčanje mi pomaže da se osjećam bolje cijeli dan.Mislim da unatoč tome što sam žena usmjerena ka cilju, nije lako reći za kojim muškarcem tragam. Ali ako pitam svoje srce, lako ću odgovoriti da je prije svega pristojna osoba! Vjerujem da će mi ova stranica za upoznavanje pomoći pronaći takvog muškarca. On je netko na koga se mogu osloniti i s kim se mogu osjećati kao nježna žena i čija će iskrenost, mislim, pristajati mojoj! Svi kažu da je humor dio sretne veze, a što vi mislite? Složio bih se s tim! A mislim da je vrlo bitan i razgovor kada oboje mogu slušati jedno drugo i naći kompromise.

Licni Opis

Uvijek sam pozitivan i prijateljski raspoložen, volim upoznavati nove ljude. Sa mnom je lako slagati se. Već dugi niz godina bavim se i podučavam ples i fitness. Volim raditi na sebi. Težim savršenom tijelu i dobrom načinu života i mislim da je to prijeko potrebno svakoj osobi. Disciplinirana sam i točna. Stalno se razvijam, nikad ne sjedim mirno. Volim aktivan život i putovanja. Ja sam romantična, odana, iskrena dama. Volim brižnog. Šarmantan sam, imam dobar smisao za humor, stvarno sam energičan i entuzijastičan. Imam puno interesa! Ne volim sjediti i gledati TV po cijele dane. Što se mene tiče, bolje je naučiti nešto novo, skuhati novo jelo. Zaista sam nježna, brižna i strastvena kad se zaljubim.

Tražim

Budući da sam slobodna žena, često razmišljam o muškarcu kojeg bih željela upoznati i njegovim karakteristikama. Želim pronaći simpatičnog i dobrog muškarca. Tako da se naši interesi podudaraju i pomažu jedni drugima da idemo naprijed. Voljela bih da je visok, fit, svrhovit i pozitivan. Ali mislim da je najvažnije srce i duša!
Tražim muškarca punog ljubavi, pouzdanog i pouzdanog. Trebao bi imati dobar smisao za humor i nasmijavati me umjesto da plačem. Potrebno mi je vidjeti svoju voljenu energičnu i pozitivnu. Zanimat će me muškarac koji zna što želi postići u životu i koji će me naučiti nečemu novom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page